içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (31)
    • oylar (5)
    • medya (1)

31. büyük umutlarla yurtdışından getirttim ancak saçlarımı çok kuruttu. kesinlikle yağlı saçlara uygun bir ürün. saçıma yağ ile bakım yaptığımda arındırmak için kullanıcam sadece.

9 ocak 2020 15:58

30. Saçımın yağlanma hızında büyük bir değişim yapmayan, ama çok güzel kokan şampuan. Ayrıca özellikle kuru şampuan kullandığım zaman saç derimi gerçekten arındırdığını hissetmem diğer artısı. Sık kullanımda saç uçlarımı kurutacakmış gibi geldiğinden ortalama 3 yıkamada bir kullanıyorum, 2. günün ortasında uçları mis gibi kokan ama yine de diplerinden kafama yapışmış saçlarım oluyor:) Tek isteğim saçımı 2. günün sonuna kadar götürecek bir şampuan sözlük

31 aralık 2018 02:49

29. Gerçekten müthiş bir kokusu var ve kokusu saçta diğer şampuanlara göre daha kalıcı. Saçı güzel arındırıyor, temizlik hissini yaşatıyor fakat biraz sertleştiriyor.

20 haziran 2018 11:31

28. Her gün kullanım uygun değil ama saç tipiniz yağlıysa gerçekten saçı harika arındırıyor ,fiyatını hakettiğini düşünüyorum. Duştan çıkınca saçlarınızı tertemiz hissediyorsunuz.

16 ocak 2018 14:37

27. sevemediğim şampuandır. evet çok güzel arındırıyor, işlevini yerine getiriyor, güzel kokuyor ancak haftada bir ya da 2 haftada bir kullanmama rağmen aşırı saç dökülmesi gözlemledim. İçerik listesine bakıldığında ise sodyum lauril sülfat 2. sırada. Bu nedenle benim için vazgeçilmez bir ürün olamadı.

27 ekim 2017 21:36

26. Yurt dışına her çıktığımda karma parfümümü yedeklemek için lush dükkanı kovalarım. Bu sefer piyangodan big de çıktı ve görmemiş gibi hemen akşamına saçımı (ince telli, boyasız, orta yoğunlukta) yıkadım sözlük. Yalnız kutusu yüzünden biraz zorlanıyorsunuz ve içine su kaçırmamanız gerekiyor, deniz tuzları eriyor ve etkisini kaybediyor çünkü. banyodan sonra saçımı kurutup aynaya baktığımda farkettim ki hayatımda kuru şampuan, deniz tuzu spreyi vs olmadan saçımı bu kadar hacimli görmemişim. Ayrıca da saçı yumuşacık yapıyor. Bundan sonra bir ömür beraberiz big. (gizlinot: Mis kokusu da cabası)

12 nisan 2017 23:38 12 nisan 2017 23:39

25. eğer yağlı ve hacimsiz saçlarınız varsa şiddetle önerdiğim ara şampuan. lush ürünlerini genelde organik, vegan ve hayvanlar üzerinde test yapmadığı için destekliyorum. bu şampuanı da özellikle beğendim. öncelikle kokusu inanılmaz, kendinizi okyanustaymışsınız gibi hissediyorsunuz. ambalaj ve kıvamı nedeniyle uygulamasi biraz sıkıntı, kavanoz yerine tüpümsü bir şişeye koysalar daha sağlıklı olacağına inanıyorum. uygulama sırasında saçı oldukça kurutuyor ancak çok da güzel arındığını hissediyorsunuz. uygulamasa sonrasında da kokusu oldukça kalıcı. ancak kuru ve gür saçlarınınız varsa hiç önermiyorum, ciddi anlamda hacim veriyor.

16 kasım 2016 16:16

24. Kabı kullanışsız, bence vegan olabilir ama doğal değil fazla köpürüyor bu da demek oluyor ki içinde deterjan fazla miktarda var. Para verdim diye 2haftada bir kullanıyorum ama banyodan çıkınca avuç avuç saçımı döküyor. Yağlanmayı azaltmasını bilemeyeceğim zira bıttım sabunu kullandığımdan beri saçlarım hacimli ve yavaş yağlanıyor ve dökülmüyor. Kısacası biterse bir daha almam...

4 ekim 2016 13:47

23. Sol frame de her gördüğümde yoksa lush geri mi döndü dediğim şampuandır.

Zira artık reklam değeri olmadığında youtuberlar da önermiyor.

Hala adından bahsettirdiğine göre bir şey var bu şampuanda. Cümlesi de hislerimi özetler kendisi için.

8 eylül 2016 04:37

22. benim de severek kullandığım bir şampuandı ama şunu belirtmek isterim bence big her duşta kullanılacak bir şampuan değil. ben arındırıcı olarak kullandım. yani diyelim her gün ve ya gün aşırı duş alıyorum saçlarımı da yıkayarak 3 duşta bir big kullanıyorum özellikle de saçlarımı fazla ürün uyguladığımı düşündüğüm günlerden sonra. sprey, kuru şampuan, yağ maskesi vs gibi ürünleri saçtan çok güzel arındırıyor ve müthiş bir ferahlık hissi veriyor ama her duşta kullanmanın saç derisini yoracağını ve saçı yıpratacağını düşünüyorum yağlı saçlı birisi olarak.

7 eylül 2016 14:31