Ben içerisinde hyalüronik asit ve c vitamini olan magic radiance olanını kullanıyorum. Mac'in en güzel ürünlerinden biri ve makyajımı kesinlikle top seviyeye çıkaran bir ürün. Pudra görünümlü ten makyajından oldum olası haz etmem ve demode buluyorum. Strobing makyaj her zaman daha hoşuma gidiyor ve daha sağlıklı bir cilt görüntüsü olduğunu düşünüyorum. Normalde cildim yağlı olduğu için tereddüt ederek aldım ve makyaj sabitleme beklentisiyle almamış olmama rağmen hem yüzümü çok güzel sabitledi hem de parlak ve sağlıklı cilt görüntüsünü elde etmemle birlikte pudralı görünümü yoketti. Ne diyebilirim ki resmen aşık oldum diğer çeşitlerini dener miyim bilmiyorum ama bundan uzun bir süre bittikçe alacağım kesin.
Bende krom kaplama olan Mac to the Future versiyonu var. Kullanmadan önce çok gereksiz bir ürün olduğu önyargısındaydım fakat kullanıp denedikten sonra profesyonel makyaj yapan biri ve makyaj yapmayı çok seven biri olarak bunca sene hiç denememişim dedim. Gerçekten çok çok beğendim. Makyajı sabitleme etkisi çok başarılı diyemiyorum. Çok terlediğim zaman fondöten ve rimel gibi likit ürünler biraz bozuluyor veya biraz akıyor ama far, allık, kontür, kaş kalemi gibi toz, katı ürünler gün içinde hiç uçmuyor ve dağılmıyor. En beğendiğim yanı ciltteki pudra görüntüsünü alıp, cam gibi parlak bir cilt gibi göstermesi. Bu etki tüm gün boyunca ilk sıktığınızdaki gibi kalmıyor fakat kesinlikle makyaj yüze daha iyi oturuyor normalde olduğundan daha parlak kalıyor cildiniz. Tek kötü yanı , koruyucu kapağıyla muhafaza etmeme, hiç bir şekilde yere düşürmemiş olmama rağmen 3. ayında sprey kapağının tamamen bozulması. Bu fiyatta bir ürün için kabul edilemez. Müşteri hizmetlerini aradım ve yönlendirmeleri doğrultusunda şikayet mailimi video kaydıyla birlikte ilettim. Telefondaki müşteri temsilcisi bu konuda yardımcı olmadıklarını söyledi. Oysa Sephora nın yardımcı olduğunu söyledim. Bence yardımcı olmayacaklar.
25 eylül 21:55
25 eylül 21:55
nasıl oldu da bu zamana kadar almadım hayret ediyorum. işe yaramaz diye düşünüyordum fakat muazzam bir ürün. telefona güneş gözlüğüne fondöten allık hiçbir şey bulaşmıyor. cildim aşırı kuru ve egzamalı, buna rağmen çok iyi anlaştım. parasını sonuna kadar hak ediyor.