girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1059)
    • medya (53)

1059. daha az takipçili ama çok daha cesur influencer/youtuber'lar var şu an. oturup video çekse konuyla ilgili içim ancak o zaman soğur. zira kendisi ve kendisi gibi olanlar buna benzer yönlendirmeler yapmazlarsa marka anlaşmalarını unutsunlar. öyle bir ekonomik ortam olmayacak.

takipçilerini kullanmanın zamanı. oturup düzyazı yazmanın anlamı yok.

19 mayıs 12:50

1058. Paylaşımlarından anladığım kadarıyla o da dönmüş. Zararın neresinden dönersen kârdır, yine de bravo. Biz öyle ağzından salyalar akıtanlardan değiliz.

ilgili medya:
    17 mayıs 01:18

1057. Ben seviyorum cunku kusursuz gibi gorunmuyor. Saraya gitmis olabilir, saraya gitmeyecek insan sayisi cok azdir diye dusunuyorum. Belki de yoktur.

11 nisan 19:58

1056. her geçen gün youtube'da hazırladığı içeriklere şaşırmaya devam ediyorum. 50 senelik kozmetik ürünleri deniyorum videosundan sonra youtube'da takipten çıktım. ancak bu sefer tiktok akışımda aliexpress mağazası kozmetik içeriği videosu önüme düştü. gittim baktım. bir de videoda aralarda ben yaptım, siz yapmayın diye nasihat vermiş.efendim ruj kalitesiymiş, kirpik dökülmesiymiş dikkat lazımmış.e 50 senelik ürünlere dezenfeksiyon için alkol sıkmıştın?

hatırlayan hatırlar, chanel çantasına çakma diyen iki kadına çantanın kodunu gösteren bir videoyla yanıt vermişti. hatta eski chanel çalışanı olduğunun da altını çizmişti. oldukça da güzel bir cevaptı.çakma ürünlere karşı net tavrıyla kendisini hatırlarım, öyle de hatırlamak isterim.

11 nisan 18:58

1055. azalarak bittigi icin cok mutluyum. oysa ilk ciktiginda ne severdim kendisini. ilk videosunu hatirliyorum, yeni baslayanlar icin makyaj videosuydu ve gercekten cok faydali olmustu bana. sonra korkunc bir seye evrildi zamanla paylasimlari. challengelar vs. son donemdeki apolitik durusuyla ovunmesine ragmen, iki tarafa da oynamak icin arada ataturk guzellemeleri vs midemi bulandirdi. geldigi nokta uzucu. bir yerlere yaranmak icin ugrasip, ayrica onu takip eden kesimi de kaybetmemek icin yaptiklari ile kendisi adina ben utandim.

edit: o olaydan sonra begeni sayilarini saklamasi da ayri bir olay. dustugu icin gorunsun istemiyor tabii.

11 nisan 12:28 11 nisan 12:29

1054. 1 milyoncudan sahte makyaj malzemesi alıp denemiş sonuna baktım çok güzel falan diyor. isterse dünyanın en güzel şeyi olsun denetimsiz bir şeyi yüzüne gözüne sürmek nedir, bunları önermek nedir? dudağına sürüyorsun bi şekilde yutabilirsin onu ne saçma. insanlar da yorumlarda ucuz ürünleri önyargısız denemen süper diyor. video bittiği an çöpe atmamış olma ihtimali yok.

10 nisan 18:20

1053. Başlığı görünce sayfasını inceleyeyim dedim. Malum rezilliğinden önce beğeni sayıları 20 bin 30 bin civarı seyrederken şimdi 2000'lere kadar düşmüş. Takipçi sayısında ise artmayı bırak 30 bin civarı azalma olmuş. Oh olsun sana ve senin gibilere, ne yaptığının belli olmadığı 2015'ten kalma videolarınla hızla unutulursun umarım.

5 mart 15:14

1052. Saray yemeklerine katılıp afiyetle yer ama story atmaz. Cesaret edemez.. öyle bir insan.

5 mart 12:19

1051. öncelikle tanım;makyaj konusunda sıfır bilgiye sahip olmakla birlikte el becerisi de sıfır olan "makyaj" influencerlardan.

merve hanım burayı okuduğunuzu biliyorum bu yüzden allah aşkına makyaj malzemelerinin antikası kullanılır mı? hiçbir konuda bir şey bilmediğiniz malum bari kitleniz olan çocuklara kötü örnek olmayın.

5 mart 01:14

1050. yıllanmış (50 yıl filan diyor) ürünleri kullandığı videosuna denk geldim ve gerçekten inanılmaz rahatsız edici buldum. rujların veya farların üzerinde gözle görülmeyen muhtemel küf tanecikleri vardır, içeriklerindeki yağlar da yıllar içinde bozunmuştur. bir de kim bilir kimin ürünleri, bakterisi mikrobu ıvırı filan falan. nasıl ortamlarda nerelerde saklanmış? muamma.kaç el değiştirmiş? muamma. o ürünler koleksiyon yapmak veya vitrine koymak için, alıp sürmek oynamak için değil. ıykk.

sevgili merve özkaynak sana bilgilendirme amaçlı sana ait bir video bıraktım. belki yeniden izlemek istersin

(link: https://www.youtube.com/watch?v=oWfLpMFV2ak Kozmetiklerin Son Kullanma Tarihleri)

edit: 50 yıllık makyaj malzemelerini kullandığı videosunun altında kullanmadan önce alkolle dezenfekte ettiğini oldukça normal bir şeymiş gibi anlatmasından, kendisini uyaran insanlara 20 dakika sonra sildim bir şey olmadı şeklinde ısrarla cevap vermesinden, bunlar yetmiyormuş gibi son videosunda da yine üzerinde süpriz kutu adı altında isim tarih vesaire yazmayan ne idüğü belirsiz kalemleri rahatlıkla kullanmasından ötürü artık youtube'dan da takipten çıktım. instagramda zaten no. youtube'da belki 7 seneden beri kalan beri hesabını takip ediyordum. o da eskiden kalmıştı. hem skt tarihleri videosu yap insanları zararları konusunda uyar, sonrasında elinde makinayla testerlarda bakteri ölç insanları uyar, sonrasında da tuhaf şeyler dene. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

5 mart 00:13 24 mart 17:16