girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (115)
    • medya (1)

111. Ürünlerini düzenli olarak kullandım dersem yalan olur.Birkaç tane ürününü denemiştim.Siyah noktalar için olan dışı turunculu beyazlı olan peelingini mesela.Ya da el kremlerini.Kremleri güzel,olmazsa olmaz değil.Peelinginin ise hiçbir faydasını görmemiştim.Ne iyi ne kötü,ortalama ürünler diyebilirim.

23 eylül 2020 15:16

112. yeni çıkan zerdeçal koleksiyonunu denemeyi çok istiyorum ancak şuan ihtiyacım olmadığı için almadım. mist spreye kadar çıkartmışlar, yağmur vardar içeriklerinin oldukça temiz olduğunu söylemişti. uygun fiyatlı cilt bakımında iyi bir alternatif bence.

23 eylül 2020 18:26

113. eski serileri içerik olarak çok kötüydü ama bu son yıllardaki cilt bakım furyasıyla ciddi yatırımlar yapıyorlar ürünlerine yeni nesil hydro boost ve zerdeçal serileri gerçekten çok iyi içerik olarak ah bir de başka iyi serilerini getirseler de kurun bu halde olduğu şu zamanlar da alternatifimiz çoğalsa

23 eylül 2020 21:56

114. Güneş kremleri hakkında (link: https://www.nbcnews.com/news/us-news/johnson-johnson-recalling-neutrogena-aveeno-sunscreens-due-benzene-traces-n1274004 şöyle ) bir iddia olan marka.

17 temmuz 2021 12:12

115. Karma bir cildim var. Bu markanın istisnasız tüm ürünleri tek kullanımda bile sivilce yapıyor.

30 ağustos 01:43