İnfulencer furyasının öve öve bitiremediği cc krem. Neyini övüyorlar anlamıyorum. içeriği yenilemiş deneyeyim dedim. Aldım ama pişman oldum. Sırf israf olmasın diye bitirmek için kullandım. 6 ay falan önce bitti. Şimdi başlığı görünce aklıma geldi Yazayım dedim. Ciltle asla bütünleşmiyor kuru ciltliyim nemlendirici falan kar etmiyor. İster sünger ister fırça farketmeksizin homojen olmuyor. Zaten bi kaç saat sonra ciltte parça parça olduğunu görüyorsunuz. almam asla.
kapatıcılığı ve rengi çok güzel ama bence zor dağılıyor ve parça parça oluyor yüzde. evde çok beğenerek sürüp çıkıyorum dışarda ışıkta cildime baktıgımda yama yama durdugunu görüyorum bilemedim
Çok uzun süredir kullandığım ürün olur kendisi.
Paketi daha fazla ml + açık pembe bir renk iken sonrasında da ml olarak küçüldü ve paketi değişti. Hala memnuniyetle kullanıyorum. Aydınlatması, parlak bitişi ama asla yağlı durmayışı, lekelerimi kapatması ve cilt tonumu eşitlenmesi benim için üst seviyede.. Fiyatı yıllar içinde giderek artsa ml olarak azalsa bile yerini dolduramıyorum. Alın, aldırın kızlarım. Bende sivilce yada herhangi bir cilt problemine neden olmadı.
Yıllar önce eski formunu kullanıp, memnun kalmakla kalmamak arasında kalıp sonunda eksi tarafları ağır gelip devamında almamıştım. Ürün ambalajıyla birlikte içerik olarak da değişti. Ve dün ilk kez kullandım. Elimde yeni formun bb kremi de var ve onu da bitirmek üzereyim. Beyaz tenliyim, bb kremin açık rengi yüzümde bir süre sonra oksitleniyor. Cc krem ise efsane! Kapatıcılığı bb kreme göre daha yüksek, ivory rengi beyaz tenlilere uygun ve oksitlenmiyor. Sürdükten sonra pudra ile sabitlediğimden dolayı yüzümde 5-6 saat bana mısın demedi, herhangi bir silinme durumu olmadı.
Aslında alma sebebim ilk formun içeriğinde bulunan ışıltıların olduğunu düşünmemdi fakat kesinlikle ışıltı yok ama kullandığımda cildimde bıraktığı canlılığı sevdim. Kış ayları için bana oldukça iyi geldi, yaz aylarında fazla gelir mi bilemem. Özetle; beğendim. Çok güzel. Keşke başta bb krem yerine cc krem alsaydım. Neyse ki geç te olsa yeni formu ile tanıştık.
28 şubat 09:52
28 şubat 09:53
dün watsons'ta kasa önünde 44 tl sanarak 150 tl'ye aldığım cc krem. zaten ihtiyacım vardı diyerek bu salaklığımı görmezden gelerek kullanmaya başladım. verdiği parlaklık ve görüntüyü sevdim, ton olarak da cildime koyu gelmedi. günlük olarak kullanıma uygun ama kalıcılığı muhteşem değil.
nasıl oluyor da her yere yapışan telefona ona buna vıcık vıcık iz bırakan bir yüz ürününü bu kadar sevebiliyorsunuz anlamış değilim. Verdiği görüntü totalde 4-5 saatte canlılığını yitiriyor zaten.
yine bir niceshoes'un yorumların gazına gelip pişman olma vakası. bir sürü yorum okudum. çisem çakır dahil birçok video izledim. nemli bitiş dediler. kuru ciltliler de sever dediler/yazmışlar (trendyol yorumlarda).
ben bu markanın nesini alsam o kadar da memnun kalmadım bu cc kremin en ilk versiyonu hariç. ondan çok memnundum. kuru ciltliyim. gerçekten rahatlıkla sürebiliyordum nemli ve hafif ışıltılı bir bitişi vardı.
son versiyon hakkındaki kullanım deneyimime gelirsek; bir kere kesinlikle kuru ciltlilere uygun olduğunu düşünmüyorum. altına çok yoğun bir tabaka nemlendirici krem sürüyorum. yetmiyor. bunu da ancak nemli bir süngerle yüzüme sürüyorum. evet evet sürüyorum. hiçbir fırçayla olmuyor. süngerle pıt pıt hareketlerde olmuyor. nemli cilde nemli süngerle sürme hareketleriyle ancak düzgün bir şekilde dağılıyor cildimde ürün. o kadar yoğun.
hiç ama hiç memnum kalmadım. ilk fırsatta 2. el platformlardan satacağım.
koyu buğday tenliyim. natural rengini kullanıyorum rengi cildimle bütünleşiyor. günlük makyajlarda ağırlık istemediğim ve dolayısıyla çok bir kapatıcılık beklemediğim için işimi fazlasıyla görüyor. cilt tonunu eşitleme konusunda başarılı. kalıcılığı pek yok zaten bu kadar hafif bir üründen kalıcılık da beklemediğimden sorun olmuyor benim için. fiyatı çok arttı ne yazık ki ama yine de bitince yenisini alacağım gibi görünüyor.
Ne yaparsam ya yapayım cildime oturmayan CC krem. Geçen yıl sadece paket değişimi olmuştur diye ümit edip almıştım ama içeriğinde de değişiklere gittiklerini anladım. Ne yapsam olmuyor makyaj çantamda boş boş duruyor.Güneş kremi mi nemlendirici mi serumdan mıdır diye birkaç kez fırsat verdim ama yok sonunda yüzümü yıkamak zorunda kalıyorum. Bir daha fırsat vereceğim bakalım sonuç olumlu olursa güncellerim.
Bu arada aslına bb alacakken aynı çok fark yok,uygun olanı alın yorumlarını okudum ucuz olan CC diye aldım. Kullanan birçok kişi benzer yorumlarda bulunuyor sizinde aklınızda bulunsun.
Tatlış bebeğim pure beauty cc krem. ivory tam bana göre hele nemli süngerle uygulayınca nasıl sağlıklı ve canlı bir görüntü veriyor. Regl öncesi tipsiz günlerimde bir numaralı yoldaşım.