içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (3)
    • oylar (3)
    • medya (1)

3. Ojenin birkaç gün jel parlaklığında kalmasını sağlayan top coat, aynı zamanda hızlı kurumasına da yardımcı oluyor. ojelerimi hep top coat ile kullandığım için genelde uzun dayanıyor, bu üründe de uçlardan soyulma yaşamadım. Ojenin rengini veya yapısını bozmuyor. İstediğini ekstra parlaklıksa kesinlikle almaya değer bir ürün. Kalın yapılı olduğu için baloncuklanma yapabiliyor aynı noktadan tekrar geçmemeye dikkat edin uygularken ve elinizi bir süre çok hareket ettirmeyin.

59 dk önce

2. bu üründen önce top coat'ların işe yaramadığını düşünüyordum. rosmann ziyaretlerimden bir tanesinde karşıma çıkınca alıp deneme şansım oldu. normalde ikinci günde ojelerim çıkar, bunu süründe 7 gün tırnağımda bozulmadan kalıyorlar.

yapısı diğer top coatlara göre daha kalın, kuruyana kadar dikkatli olmak gerekiyor o yüzden. bu ürün bitince flormar'ınkini alma gafletine düştüm. o hemen bitse de buna geri dönebilsem diye hayaller kuruyorum.

böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa gönülden önerimdir

dün 17:05 dün 17:06

1. Fiyatına göre iyi bir top coat öncelikle. Rahat 3-4 gün parlak parlak gösteriyor ojeyi ancak sürdükten sonra birkaç yıl kendinizi dondurmanız lazım, saatler geçse de bir baskı oluşursa tırnağa hemen yeri değişiyor toplanıyor oje tırnakta. Evet iddiası hızlı kurutma değil ama normal kurutma bile yapmıyor üzgünüm. Buna rağmen bitirmek üzereyim ama bir daha almam.

ilgili medya:
    1 eylül 2018 12:45