girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (473)
    • medya (1)

473. samsun'da kafa dengi süslüler varsa tanışalım mı?

34 yaşındayım. o yüzden 29-40 yaşlar arası anlaşırım ben. yaz da geliyor. atakum'da yürüyüş yapmalık, kokteyl içmelik arkadaş aranıyor :)

bugün 17:01

472. Selam!!! Urla da yaşıyorum. Urla ve çevresinde yaşayan takılabileceğim ve kafa dağıtabileceğim arkadaşlar arıyorum. Tskrler...

28 mart 14:29

471. selam süslüler aranızda kırklareli'de yaşayan var mı? buraya yeni taşındım ve çevremde kimse yok. eğer burayı okuyorsanız lütfen bana ulaşın :)

20 mart 00:04

470. Merhaba süslüler 27 yaşındayım Kocaeli'de yaşıyorum ne bir sevgilim ne de arkadaşım var anlayacağınız bir hayli yalnızım. Konuşabileceğim kahve icebilecegim süslüler yazabilir 😊

19 mart 16:38

469. Selam 😊 25 yaşındayım, istanbul anadolu yakasındayım, haftasonları muhabbet edip sosyal etkinliklere katılacağımız bir arkadaş edinmek isterim, ulaşabilirsiniz 🌸

18 mart 15:19

468. Selamm süslüler. Kocaeli'deyim, 27 yaşındayım, avukatım. Üniversiteyi il dışında okuduğum için arkadaşlarım farklı şehirlerde. İzmitteki arkadaşlarım da ya evlendi ya atandı şehri terketti. Avukat arkadaş çevrem var ama farklı bir çevre oluşturmayı, yeni insanlar tanımayı çok istiyorum. İzmitli süslülerden geri dönüşler bekliyorumm

17 mart 16:33

467. İstanbul Avrupa yakasından yemek buddy arıyorum kendime. Hafta sonu denemek istediğimiz cafe, restoranları birlikte gezer yer içeriz.

14 mart 21:07

466. Selam süslüler 19 yaşındayım trabzonda yaşıyorum ktüde 1. Sınıf öğrencisiyim. Benimle arkadaş olmak isteyenleri beklerim.

14 mart 11:30 14 mart 15:22

465. selaam süslüler, Çorlu'da yaşıyorum. 22 yaşındayım. Birlikte kahve içip her konuda sohbet edebileceğimiz bir arkadaş edinmek istiyorum buradan. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

28 şubat 19:43

464. Selamlar süslüler <3 27 yaşındayım İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Home office çalışıyorum hafta içi yoğun olabiliyorum. Hafta sonları şehir içi etkinliklere, sakin bir sahil kahve yürüyüşüne, yeni mekanlar keşfetmeye gidebileceğim birazda girls talk yapabileceğim arkadaşlar edinmek istiyorum :)

27 şubat 00:56