girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (470)
    • medya (1)

470. 24 yaşındayım, istanbul avrupa'da yaşıyorum. akpli olmayan, gezmeyi eğlenmeyi seven ve tek derdi erkek olmayan arkadaş arıyorum...

22 mayıs 20:41

469. Selam süslüler,

İzmirliyim fakat uzun yıllar burada yaşamıyordum, ağustos ayında döndüm. Yaz gelince arkadaş eksikliğini buram buram hissetmeye başladım.

28 yaşındayım, Menemen'de yaşıyorum, gezmeyi eğlenmeyi spor yapmayı çok seviyorum, konserleri tiyatroları kısaca tüm etkinlikleri takip ederek gidiyorum, stresli bir işim var bu nedenle eğlenerek stresimi atmaya çalışıyorum. Benim gibi karşıyaka taraflarında oturan, gezmeyi seven süslüler yazarsa tanışmak isterim.

21 mayıs 17:59

468. selam süslüler 22 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum, iyi bir dinleyiciyimdir aynı zamanda çok da konuşurum mesajlarınızı bekliyorum.

1 mayıs 21:12

467. merhaba süslüler :) 25 yaşındayım, bir senedir Ankara'da yaşıyorum. Gezme olur, yeme-içme olur, tiyatro olur beraber keyifli vakit geçireceğim bir arkadaş arayışındayım.

24 nisan 22:03

466. Selamlar. 23 yaşındayım ve Eskişehir'de yaşıyorum. Burada sabit bir arkadaş grubum olmasına rağmen artık üniversitenin son zamanları olduğu için farklı insanları ve arkadaş gruplarını da tanımak istiyorum. Bu yüzden Eskişehirde kahve/bira içebileceğim, dışarı çıkıp eğlenebileceğim, sinema/tiyatro gibi etkinliklere gidebileceğim arkadaşlar arıyorum. Ayrıca ders çalışmak ve spor yapmak konusunda disiplinimi oturtmak istediğim için bu konularda bana eşlik edebilecek biri çıkarsa da süper olur. Bunlar için online arkadaşlıkların da yardımcı olacağını düşünüyorum. Bana mesaj atarsanız ortak bir whatsapp grubu oluşturup kendimizi geliştirmek üzerine birbirimizi motive edebiliriz. Ben farklı illere de çok fazla seyahat eden biri olduğum için özellikle Ankara,İzmir,İstanbul gibi yerlerde yaşayan süslülerle de iletişim kurabiliriz, oralara yolum düştüğünde görüşür, birlikte bir şeyler planlarız. Mesela o şehirlerdeki festival, kamp, parti gibi eventlere birlikte katılabiliriz. Kısacası her türlü şehirden, duruma göre buluşabileceğimiz veya online iletişim kurabileceğimiz kafama uygun insanlar arıyorum. Mesaj kutumu aktif olarak kontrol edicem, umarım tanışma fırsatı buluruzz:)

17 nisan 03:45

465. samsun'da olan süslüler varsa tanışalım mı?

34 yaşındayım. o yüzden 29-40 yaşlar arası anlaşırım ben. yaz da geliyor. atakum'da yürüyüş yapmalık, kokteyl içmelik arkadaş aranıyor :)

1 nisan 17:01 7 nisan 22:15

464. Selam!!! Urla da yaşıyorum. Urla ve çevresinde yaşayan takılabileceğim ve kafa dağıtabileceğim arkadaşlar arıyorum. Tskrler...

28 mart 14:29

463. Merhaba süslüler 27 yaşındayım Kocaeli'de yaşıyorum ne bir sevgilim ne de arkadaşım var anlayacağınız bir hayli yalnızım. Konuşabileceğim kahve icebilecegim süslüler yazabilir 😊

19 mart 16:38

462. Selam 😊 25 yaşındayım, istanbul anadolu yakasındayım, haftasonları muhabbet edip sosyal etkinliklere katılacağımız bir arkadaş edinmek isterim, ulaşabilirsiniz 🌸

18 mart 15:19

461. Selamm süslüler. Kocaeli'deyim, 27 yaşındayım, avukatım. Üniversiteyi il dışında okuduğum için arkadaşlarım farklı şehirlerde. İzmitteki arkadaşlarım da ya evlendi ya atandı şehri terketti. Avukat arkadaş çevrem var ama farklı bir çevre oluşturmayı, yeni insanlar tanımayı çok istiyorum. İzmitli süslülerden geri dönüşler bekliyorumm

17 mart 16:33