çağla çetinöz ile aslı ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

yağmur çevik’in videosunda gördüm, aslı ile çağla birliktelermiş. çok şaşırdım, ben sadece normal arkadaş olduklarını biliyordum:d

1. Çağla'ya Aslı'yı ben de yakıştıramadım. Aslı'nın eski sevgilisinin kedimari olduğunu öğrenince de ayrı bir şok yaşadım.

10 temmuz 2021 16:50

2. Çağla cidden tatlı bir kız. Maalesef olmamışlar

10 temmuz 2021 17:09

3. Aslının kızları tavlama becerisini senelerdir hayranlıkla izliyorum... Şaşırmadım.

10 temmuz 2021 17:13

4. Asli icin kasinti yorumları +1 caglanin eski hali olsa ustteki anonime katılırdim ama artik tiktokcu oldugu icin tencere kapak

10 temmuz 2021 17:23

5. bana pr ilişkisi gibi geliyor cünkü bir soruda çağla hetero olduğunu söylemişti.

10 temmuz 2021 17:32

6. Ya ben bunların sevgili olduklarını bilmeden önce açıkçası Çağla'yı bu arkadaş grubunda biraz sinsi bulmuştum. Çağla Aslı'nın evine gidiyor, spor yapıyor; Aslı'da ona kahvaltı hazırlıyordu. Aynı şekilde Aslı da Çağla'nın evine gitti, dışarıda kahvaltıya çıktılar, akşama eve geldiler, Aslı acıktı ama Çağla hiç bir şeyler hazırlamaya gerek görmedi. Her arkadaş grubunda bulunan arkadaşını sömüren ama kendisi hiçbir şey yapmayan tip olur ya öyle bir izlenim veriyordu Çağla bana. Bana ilişkileri hiç geçmedi valla, çağla acaba prim için kullanıyor mu bunu

10 temmuz 2021 17:34

7. Asli aşırı kiro ya homofobik değilim ama beni lezbiyenlerden soğutuyor. Böyle itici bir havası var erkek olmak istiyormus da olamamis gibi. Tavırları fln yapmacık hele o aptalca videoları. Çağla yi tanımıyorum sadece bi rapcinin eski sevgilisi olduğunu biliyorum ama aslı tam kiro ve çapkın erkeklerin kız versiyonu. Bence cinsiyet değiştirme ameliyatı olsa daha mutlu olacakmış.

10 temmuz 2021 18:09

8. Çağla da kardeşi de ana baba ilgisizliğinden savrulup gidiyorlar gibi geliyor, aslıyla ilişki muhabbetinden bağımsız.

10 temmuz 2021 19:40

9. Ay kizlar siz delirdiniz mi yok trans yok lezbiyen vs.???? Kişiler cinsiyet kimlikleri ya da cinsel yönelimleri hakkında beyan vermeden cinsiyet atayamaz ya da "gay radarlik" yapamazsınız ne münasebet. Bir de aslı nin kedi mari ilişkisine de pr vs demişlerdi hatta o kadar çok toksik videolar çekiyorlardı ki...

10 temmuz 2021 19:44

10. Haklısın süslü sildim o yazdığımı. Kedi mari aslıya bana gratisten şunu al yoksa dişimi fırçalamam tarzı bişeyler diyordu shsgshsg

10 temmuz 2021 20:35