çekingen flört hikayeleriniz var mı ve sonu nasıl bitti?

mesela başta çok çekingen davranan ve sonradan sevgili olduğunuz kişiler oldu mu? siz mi adım atmıştınız yoksa onlar mı? yoksa isteyen her erkek bir şekilde adım atar mı? sonu iyi biten veya bitmeyen farketmez böyle hikayeleriniz varsa anlatır mısınız?

1. Sınıfta bana acayip sert dövecek gibi bakan bi bey vardi. Begeniyordum ama korkuyordum konusmaya. Arada çok az iki üç defa ders muhabbetti yapmıştık ortamda o kadar. Onun dışında selam vermezdi. Sömestr tatili oldu herkes memleketine gitti. yılbaşı günü baktım eklemiş 2-3 dk sonra geri aldı isteği. Ben de ekledim anında kabul etti. Bekliyorum yazmıyor 10-15 gün geçti. En son iş başa düştü storysine cevap verdim konuşmaya başladık. Sordum çekindiği için çekmiş isteği ondan yazmadi muhtemelen. Şimdi cevap verebileceği nitelikte storyler atıyorum anında düşüyor dhdhdj. Hatta story haricinde mesaj da atıyor napiyosun falan. Güzel buldugundan falan bahsetti. Bi şekilde ilerliyor bakalım. Bence karşı taraf çekiniyorsa siz adım atın kaybedeceginiz bişey yok.

30 ocak 2020 11:26

2. Cekingen olmadigini anlamamla bitti.

30 ocak 2020 11:45

3. şu anki sevgilimle internetten tanıştık. ilk buluşmamızdan önce de 2 hafta her gün 7/24 konuşmuştuk. İlk buluşma da harika geçmişti, şu ana kadarki en güzel ilk buluşmamdı hatta. Sonlarında ayrılacakken artık ben ne kadar sinyal verirsem vereyim öpmemişti beni, kinder sürpriz getirmişti ikimize de onun oyuncağını yapıp hediye etmişti bana haha ben de beni öpmek yerine bununla uğraştığı için belki de çok iyi geçmedi kendi kendime gelin güvey oluyorum diye düşünmüştüm. sonrasında eve rahat vardın mı falan diye mesaj atınca ben dayanamayıp sormuştum, çekindiğini benim istemeyebileceğimi düşündüğü için adım atmadığını söylemişti.

30 ocak 2020 11:48

4. Çekindi mi ne halt yedi bilmiyorum. Beni gördüğünde şok oluyordu. Benim olduğum tarafa yürüse bile ısrarla bakmıyordu. Ben selam verince selam veriyordu ama onun dışında kendi iradesiyle sadece bir kere konuştu adafafafsa. Mezun olduk gittik bir gün bütün gücümü toplayıp hikayesine yanıt verdim. O da buna cevap yazdı ama uzatmadı uzatabilirdi çok rahat. İstemediğini anlamam çok zaman aldı. şundan çok eminim çekingen erkek yoktur adım atmak istemeyen erkektir o. Yukarda süslülerin yazdıkları da öyle aşırı bir çekingenlik sayılmaz bence. İsteyen her türlü iletişim kurmanın bir yolunu bulur.

30 ocak 2020 12:11

5. Çocuk benden hoşlanıyormuş hiç anlamamıştım sırf çekingen olduğundan. Beni görünce yüzüme bakmıyordu mesela yan yana olsak bile konuşma hamlesi yapmıyordu, ortak bi arkadaşımıza söylemiş benden hoşlandığını normalde buluşmazdım ama merak ettim çocuğu yüzü gözü düzgündü(gizlinot: Swh) mesajda gayet rahat uzun uzuun yazıp konuşuyorduk ama buluşmamız hayatımda yaşadığım en sıkıcı buluşmaydı konuşmak için hamleleri yapan taraf hep bendim zaman zaman sessiz kalıp konuşmadığımız bir ilk buluşmaydı yani devamı gelmedi malum ben yapamam bu kadar çekingen birisiyle sonrasında iletişme geçmeye çalıştı ama ben istemedim belki de hoşlanmadığım içindir

30 ocak 2020 12:24

6. Benzer bir durum içindeyim :( o kadar dengesiz hareket ediyor ki beni istemediğini düşünüyorum. Hareketleri çelişiyor. Bir kere hikayesine yanıt verdim anonim 3 veya 4 süslünün dediği gibi konuşmayı uzatabilirken uzatmadı. Ondan sonra her şeyini sessize aldım ki görmeyeyim. Sonra kendi bana yazdı, belli ki konuşmak istiyordu o zaman da ben kestirip attım. Yedek kulübesinden mi çıkarıyorsun, canın isteyince konuşma aç istemeyince açma. Ben de başka flörtü vardır diye hiç üstüne gitmedim. Benimle konuşurken sesi titriyor, belli ki heyecanlı ama bir öyle bir böyle o yüzden saldım gitti. belki sosyal fobisi vardır, o titrekliğinin benimle bir ilgisi yoktur diye de düşünüyorum. Bana asosyal olduğunu söylemişti ama sürekli aktif bıdı bıdı her yerden konuşuyor. Bilemedim süslüler. Sanırım beklentiyi sıfırlamam ve yoluma bakmam gerekiyor. Bundan önce hep adım atan insanlarla ilişkim oldu. Hemen randevulaşır, görüşürdük, sürekli mesajlaşırdık, hiç bu kadar ne yaptığı belirsiz birini tanımadım. Bu hayalet gibi, hem hoşlanıyor gibi hem hiç umrunda değilmişim gibi.

30 ocak 2020 12:37

7. Genelde o çekingen taraf ben oluyorum malesef. Çok saçma bir durum. Aslında çekingenlik de değil mesele beceriksiz hissetmek ya da gerçekten flört işlerinde iyi olmamak ve karşıdakinin seni begenmeyecegi düşüncesi oluyor daha çok. Bu nedenle de karşı tarafın adım atması, konuşması bir şekilde onay anlamına da geliyor benim için, daha rahat konuşabiliyorum böylece. Çekingen erkekler de böyle hissediyordur belki bilmiyorum

30 ocak 2020 12:42

8. İsteyen erkek bi şekilde adım atıyor siz rahat olun

30 ocak 2020 12:56

9. Hikayeyle dikkat çekmeye çalışsa ona mesaj attığımda öyle mal mal cevap vermezdi diye düşünüyorum. Seninle aynı fikirdeyim cizlam. İsteseydi bin kere iletişim kurardı. Muhtemelen başka birinin dikkatini çekmeye çalışıyor yoksa sabahlara kadar online olmazdı.

30 ocak 2020 13:57

10. İlişki resmen benim sürüklememle ilerliyordu. Ay her şeyi ben konuşuyordum açıklıyordum falan, cinsellikte vs de çekingendi çünkü. Aşırı bunalmaya başlayıp ayrıldım.

30 ocak 2020 22:02