çilek bacak için  ürün önerisi?

tatile kadar üre içerikli krem, at kılı fırça ve kese üçlüsü kullanıp bir de tonik eklersem kurtulur muyum sizce? jilet kullanıyorum ve hep kese yaparım ama gitmiyor o görüntü bir türlü. içeriği iyi ve fiyatı cep yakmayacak bir tonik öneriniz var mı? hangi maddeyi içermeli onu söylerseniz de olur mesela üre iyi geliyormuş nemlendiricimde o var daha kullanmadım ama %10 üreli. bu illetten siz nası kurtuldunuz veya beler yapıyorsunuz süslülerim söylet misiniz?

1. Üreli krem ısana mı bende almayı düşünüyorum ne kadara aldın ss. She vec glikolik asit öneriliyor ss benim de bu rutinime eklemeyi düşündüğüm bir ürün

21 mayıs 2023 21:40

2. süslü ben de çok çektim bu önerileri düzenli yapamadıgım icin faydasını görmedim ancak özellikle izler icin expigment cok ise yaradı bende bir de lazer sonra geri de dönmedi, baska care görmedim

21 mayıs 2023 21:50

3. Kese + madecasol

Merhemi sürmek zor oluyor ama en çok verimi böyle aldım.

21 mayıs 2023 22:36

4. Alex lazer kesin çözüm

21 mayıs 2023 22:45

5. Alex lazer, düzenli kese, isana üreli krem ile çözdüm süslü. At kılı fırça da yapıyorum da öyle çok istikrarlıyım diyemem açıkçası, o yüzden ondan etki aldığımı sanmıyorum.

21 mayıs 2023 23:54

6. Süslüler  lazer imkan fahilinde değil çünkü bir ay sonrasına kadar toparlamam lazım ama teşekkürler

22 mayıs 2023 00:47

7. Süslü madecasol ün iyi geleceğini hiç düşünmezdim

Eczanrden direkt alabiliyor muyum yoksa hastaneye mi gidip yazdırmak gerekiyor acaba

Bir de she vec kabarcık yaptı benim bacağımda daha kötü olmasın diye sürmeyi bıtaktım onu

Cevaplarınız için teşekkürler tekrar bu arada iyi ki varsınız

22 mayıs 2023 00:49

8. Lazer için zaten yaz geliyor süslü, zor olurdu sizin için. Bu arada özel değilse eğer merak ettim acaba neden bir ay süreniz var bunun için? Eğer gün kurtarma gibi bişeyse ona göre bir öneride bulunabilirdik belki size.

22 mayıs 2023 02:04

9. Tatile çıkacağım süslü valla günü kurtarmalık önerilere de açığım ne olur ne olmaz.

Yani şıkır şıkır giyiniyorum bacaklar kırmızı puantiyeli hiç hoş gelmiyor gözüme

22 mayıs 2023 03:31

10. Plajda işe yaramaz tabi ama plaj dışında biraz fondöten ve ışıltılı bir kuru yağ karışımı baya iyi gösteriyor bacakları süslü, hatta mankenlerin falan da bunu yaptıklarını okumuştum bir yerde. Ne derece işinize yarar bilmiyorum ama belki akşam dışarı çıktığınızda iş görebilir.

22 mayıs 2023 05:46