çok baskın egosu yüksek bir erkeği beğenseniz şans verir misiniz??bir şey olsa hiç alttan almaz hatasını kabul etmez gibi duruyor ama?

anket gibi merak ettim

1. Böyle olduğuna emin değilsem ve beğeniyorsam şans veririm

6 şubat 2025 15:10

2. Benim de egom çok yüksek ve alttan almam o yüzden no. Sen daha pasif kalıyorsan olabilir

6 şubat 2025 15:20

3. kasıntı tipleri sevmiyorum.

6 şubat 2025 15:42

4. instagramda etkileşim bile vermem. içten incel olduklarını düşünürüm. ağır travmaları oluyor.

erkekte baskınlık duruma göre iyidir ama hatasını kabul etmeyen herkesten nefret. kediler hariç.

6 şubat 2025 16:04

5. Dünyanın en egoist insanı ile beraberdim. Yeni ayrıldık sayılır. Öz saygımı tamamen yitirmişim.. darmadağın bir psikoloji bıraktı.

6 şubat 2025 16:09

6. Hiç tavsiye etmem. Iliski yatırım ister emek ister merhamet ister bazen kadın bazen erkek ama mutlaka iki tarafın alttan alması gereken durumlar olur. Ve egosu yüksek insanlar genelde bu alttan alma becerisinden yoksun oluyor. Birşey için haksız olduğunu hissederse aslında o zayıf egosu yüzünden ( biz yüksek ego diyoruz da aslında bence bu bir zayıflık) hırçınlaşıyor karşı tarafa saldırıyor. O egosu daha da incinmesin diye her şeyi yapar bunlar. Alttan alıp hatasını kabul etmek hariç. Kaç uzaklaş ya bosver

6 şubat 2025 18:56

7. Egolu insanlarla anlaşamıyorum ben

6 şubat 2025 19:05

8. egolu insan kavga esnasında çok yorar çok kırar hatasını kabul etmez bunlarda ilişkide yıkıcı yıpratıcı şeyler

6 şubat 2025 19:22