önce toz mu alıyorsunuz, süpürge mi açıyorsunuz?

1. süpürge

4 nisan 2021 13:09

2. supurge

4 nisan 2021 13:15

3. önce süpürüyorum sonra toz alıyorum ve en son da viledayla geçiyorum üzerinden ki yere tozlar uçuştuysa temizlensin diye

4 nisan 2021 13:16

4. önce toz alanlara sorum var.süprüüge yaparken itme kakma, kaldırma, çekme işlmeleri sırasında toz kalkmıyor mu?

ben önce süprüyorum, sonra toz ( zaten süpürüken o tazlarıda çekiyorum ), en sonda vileda

4 nisan 2021 13:18

5. Önce toz alıyorum, sonra süpürme silme. Dyson kullanıyorum süslü toz kaldırmıyor. Tv ünitesini falan önce silmeyince ordaki tozlar her yere dökülecek gibi hissediyorum

4 nisan 2021 13:29

6. Once toz aliyorum, koltuk ustlerini falan ayri bir supurge basligi ile supuruyorum, silkelenecek carsaf ortu vs varsa silkeliyorum. Sonra yerleri supuyorum. En son vileda.

4 nisan 2021 13:34

7. en iyisi bence şu sıralama:

1.süpürge(yerdeki tozlar havaya uçuyor ne kadar dikat etsen de yani toz aldığın yerler tekrar tozlanır)

2.toz alma

3.vileda

4 nisan 2021 14:50

8. Önce toz sonra süpürge ve vileda. Süpürge o kadar toz kaldırmaz kaldırıyorsa bir sorun var hiç şahit olmadım buna yani

4 nisan 2021 14:51

9. Supurge değil, eşyalar.

4 nisan 2021 15:19

10. Önce toz alıyorum ben de. Toz alırken yerlere dökülüyor çünkü. Süpürgenin toz kaldırdığını düşünmüyorum.

4 nisan 2021 16:24