ösym fotoğrafım kapalı ama ben açıldım? girişte sorun olur mu?

yarın yks sınavına gireceğim fakat ösym fotoğrafım kapalı. kimlikte ise açığım. sizce sorun çıkarırlar mı? aynı sorunu yaşayanlar oldu mu?

1. 1 günlüğüne kapan nolcak

17 haziran 2022 21:39

2. A1 benimde tam tersi ben de bir günlüğüne açıklayım ancak bu arada şaka bir yana sıkıntı cikarirlarsa başımı açıp girerim ben ss ama sizi bilmiyorum her ihtimale karşı kapalı mı girseniz

17 haziran 2022 21:48

3. E yani bir örtü yüzünden hayatının 1 senesini niye kaybedesin? Çok günahsa sonradan hacca gidip gelirsin ooh tertemiz mis.

17 haziran 2022 21:50

4. yani gerçekten bu kadar önemli bir şeyi neden şansa bırakıyorsunuz soru sahibi? çok mu zordu ösym fotoğrafınızı da değiştirmek?

17 haziran 2022 21:54

5. kimlikte ki fotoğrafınızın güncel olması yeterli

17 haziran 2022 21:56

6. Yüzün aynı sonuçta sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

17 haziran 2022 21:57

7. A3 çok haklı bu arada sorunu çözmek bir yana sorun olup olmayacağını bile sınava saatler kala sormak aklınıza geliyor şaka gibi gerçekten

17 haziran 2022 21:59

8. yarınki sınavda görevliyim. sorun olmaz bence. öyle gelenleri geri çevirdiğimizi hiç hatırlamıyorum

17 haziran 2022 22:43

9. bu arada son senelerde böyle şeylerle sık karşılaşıyoruz. açılan öğrenci fotoğraflarıyla. gerçekten hiç geri çevirmedik. zaten yüz ifadesinden belli oluyor adayın o olduğu. benzemediğine dair şüphe ederseniz bile 'almama' şansınız pek olmuyor. onun yerine aday sınava giriyor, çıkışta bekletilip özel bir oda ve kamera karşısında videosu, parmak izi, el yazısı alınıp tutanak tutuluyor. gerçekten o olduğuna ösym kanaat getirirse sınavı geçerli sayılıyor. yoksa sayılmıyor ve suç işlediği için hakkında işlem başlatılıyordur herhalde.

yoksa seni sınava almıyoruz ya da çık dışarı gibi bir tutum pek söz konusu değil.

kimseyi boşuna korkutmayın. evet sorumsuzca ve riskli bir davranış, sınav günü bu stresi yaşamaktansa önceden halledilseymiş iyi olurmuş ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok.

18 haziran 2022 00:16

10. son gun mu dusundunuz bunu gercekten