özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ?

iğrenenler okumasın biraz özel ve detaylı  yani ayıptır söylemesi özellikle idrarımı yaptıktan sonra taharet musluğundan su tutup peçeteyle kuruluyorum ama temizlenmiyor gibi. kıl temizliğimi yaparken kıllarımda idrar birikintisi görüyorum böyle yapışmış oluyorlar. üstelik uzatmam çok kıllarımı en fazla 4-5 gün beklerim. çok iğreniyorum kendimden. ne yapmam gerek sizce? anneme sormaya cekiniyorum sizden baska soracak kimsem yok

1. Temizlik derken kıl temizliği değil. Normal tuvaletten sonraki temizlik. Sanırım güzel temizleyemiyorum ki idrar birikintisi oluyor ve jiletle alırken fark ediyorum. İşedikten sonra şeyinizi nasıl temizliyorsunuz diye sordum aslında

10 şubat 2018 02:49

2. Tuvalet kağıdıyla silip geçiyorum ben taharet musluğundan oldum olası tiksinirim hiç kullanmadım şimdiye kadar. Hiç öyle bir idrar birikintisine falan da rastlamadım.

10 şubat 2018 02:53

3. İltihap-akintidir o, idrar olsa duramazsınız

10 şubat 2018 02:59

4. idrar damla şeklinde olan bir şey en fazla çamaşıra damlar nemlilik yapar nasıl kıllarda birikme yapabilir ki. her gün duş alıyor musun süslücüm olayın kıllarla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü. idrar birikintisi dediğin nasıl tarif eder misin biraz daha. bunun iğrenilecek bir yanı yok ben de tuvalet kağıdı ile temizleyip çıkarım hiç böyle bir durumla karşılaşmadım m.

10 şubat 2018 03:15

5. O birikinti idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Küçükken bende çok olurdu bi doktora görünün isterseniz ne olur ne olmaz

10 şubat 2018 11:55

6. ben tuvalet kağıdı ile kuruluyorum, kıl-tüyleri de her daim kısa tutuyorum. her gün duşa girip resmen keselendiğim için yeterince temiz oluyor bence.

11 şubat 2018 05:02

7. Tuvalet kağıdıyla silip çıkanlar oluşan kokuyu nasıö engelliyorsunuz? Merak ettim 🤔

11 şubat 2018 05:10