üniversiteden kayıt sildirmek için illa okula mı gitmek gerekiyor ?

pandemi döneminde e mail ile kayıt sildirme oluyormuş ve siteyi de güncelleştirmemişlerdi mail atmıstım. sonra öğrenci işlerini arayınca bu uygulamaya son verilmiş olduğunu ve kayıt sildirmek için öğrencinin bizzat gelmesi gerektiğini söylemişlerdi. 20 saat yol sadece kayıt sildirmek için nasıl gideceğimi bilmiyorum. başka yolu yok mu bunun?

1. Ben 3 sene once okula giderek yapmistim. Ogrenci isleri daire baskanligina sksye vs gidip belgeler almak/vermek gerekiyor. Okul kartini teslim ediyorsun lise diplomani aliyorsun vs

9 haziran 2022 14:22

2. tercih yapmıştım ama hiç oraya gitmedim Hiç derslere girmedim

Noter aracılığıyla olabileceğini söylemişlerdi ama noter olamayacağını söyledi

Noter aracılığıyla nasıl oluyor

9 haziran 2022 14:34

3. Kanka bi soru sorduk insan gibi cevap vermeyeceksen yazma

9 haziran 2022 15:00

4. Ablacım sen okuma zaten boş ver, cidden gerek yok yani. Yüksek ihtimal de ücra bir köşede bir üniversite ( 20 saat yol olduğuna göre) değmez yani diye düşünüp gitmemişsin.

Bilgi almanız gereken birim size gelmeniz gerekiyor demiş, noter aracılığı ile kayıt sildirme ihtarı diye bir şey hiç duymadım bilmiyorum da size kim söyledi noter aracılığı ile olacağını?

Yukarıdaki süslünün dediği gibi derslere girip girmemeniz önemli olmaksızın gidip lise diplomanızı üniversite kimliğini vererek almanız gerekiyor. O yüzden enerjinizi noter vs dolaşarak harcamak yerine yola çıkıp okulunuza giderek işinizi halletmeye harcayın.

9 haziran 2022 15:02

5. tercih yapmıştım derken ders tercihimi yoksa üniversite giriş sınavı sonrası yapılan tercih mi ?

9 haziran 2022 15:03

6. Öğrenci işleri bana ya bizzat gelmem ya da noter aracılığıyla kayıt sildirme olduğunu söyledi ve noter aracılığıyla bunun nasıl olduğunu bilmediğim için sordum

Pandemi döneminde online kayıt olmustum

A7 süslü ders seçme değil bölüm tercihi

9 haziran 2022 15:09

7. öğrenci işlerinden biriyle konuşup ona noterden vekalet vereceksiniz. vekalet verdiğiniz kişi sizin adınıza silme işlemini yapacak. notere gidin söyleyin. onlar hallederler ama bunun için öğrenci işlerindeki kişinin kişisel bilgilerine ihtiyacınız var tabi.

9 haziran 2022 15:21

8. Teşekkür ederim anonim 7❤️