Merhabalar herkese
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Gözlerimin şeklinden hiç memnun değilim. Beni yorgun gösteriyor simetrik değil ve yüzüme göre çok yaşlı kalıyor vs vs hiç estetiğim yok ama bu ameliyatı çok istiyorum.
Fakat olumsuz yorumlar duydum; iki senede eski haline dönüyormuş veya daha kötü bi duruma gelebiliyor yazılmış bazı yerlerde. Bunlar doğru mu acaba?
Ben ankara’da yaşıyorum, yaptırdığınız ya da önerdiğiniz hekimleri de yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
süslü geçen keşfetime düştü bi kadın, eski haline gmre evet iyi ama o da tekrar yaptırmış ameliyat, birçok kişi de tekrar isteyen bir ameliyay olduğunı yazmış. göz hassas organ, o riske değer mi bilemiyorum
Beş senede on senede tekrar istesin de iki sene çok az geldi.
Makyaj yapıyorum hiç güzel görünmüyor, gülüşümü gölgeliyor göz şeklim ki fiziksel özelliklere takıntılı bir insan değilim. Çok istiyorum ama çok korkuyorum.
Umarım yaptıran birileri çıkar çok teşekkür ederim süslü 💕
Orhan aydına bakayım hemen.
Gözlerim aşağı bakıyor. Tabii ben de hangi ameliyat gerekli bilmiyorum önce doktora danışmam lazım fakat şakak germede iz olmayacağı için daha estetik sonuç alırım gibi gelmişti.
Sevgili anonim 3 süreciniz nasıldı? Sonuç sizi tatmin etti mi? Süreç çok mu ağrılı geçti ve ücreti de söyler misiniz. Çok soru sordum teşekkür ederim yanıtlarınız için 🙏