şekersiz nescafe zararlı mı sizce ? illa filtre kahve mi içmeliyiz?

1. evet zararlı süslü. en iyi kahve kendi öğüttüğün ya da öğütülen bir yerden satın aldığın kahvedir. paketteki filtreler de zararlı.

18 ocak 2022 00:40

2. Kalitesiz ve pahalı sadece.

En düşük kalitedeki çekirdeklerden yapılan filtre kahvenin "dry freeze" yoluyla granül yapılması bu.

18 ocak 2022 00:41

3. Paketli filtreler niye zararlı ya :(

18 ocak 2022 01:04

4. Hangi kahveleri önerirsiniz o zaman ona yönelsem daha iyi olacak

18 ocak 2022 01:08

5. süslü maddi durumun yeterli ise kendine bir öğütücü al ve çekirdeği kendin al. mesela kahve dünyası gibi yerlerden çekirdek alıp öğütebilirsin. böylece her gün taze öğütülmüş kahve içersin. ama öğütücü almaya yeterli değilse kahveyi öğütülen bir yerlerden taze şekilde satın al. onlarda 1 ay içinde bozuluyor öyle düşün

18 ocak 2022 01:17

6. Nescafe de ucuz degil ki. 350 gr nescafe klasik 75 tl. Bu fiyata kahvve com vb sitelerden cekirdek kahve cektirip alabilirsiniz. En fazla 5-10 tl farkeder. Tchibo'da taze cekilmis kahve en son 80 tl idi 250 gr. Yani gram basina 10 kurus falan farkediyor arada dramatik bir ucurum olsa neyse ama bu haliyle nescafe ictiginize degmez.

18 ocak 2022 07:49

7. Soruyu "serefsiz nescafe" diye okumam. Final haftasının siniri stresi böyle çıkıyor herhalde

18 ocak 2022 09:54

8. Bazı anonimler baya kafalarından yalan yanlış granül kahve üretim teknikleri uydurmuşlar adafsgg neyse açıklamakla uğraşamıcam. Merak eden bulup okuyabilir ama özetle nescafe zaten kahve değildir oldukça zararlı bir gıdamsıdır. Ben tercih etmem. Gıda mühendisiyim.

18 ocak 2022 11:57

9. Ben de nescafe mecbur değilsem içmem, yalnız gramaj fiyatlarını fiyatlarını karşılaştırmak doğru değil, bir fincan filtre kahve için 7-10 gram kahve kullanılırken, bir fincan neacafe için 2-3 gram yeterli gelir.

18 ocak 2022 16:19