162 boya ideal kilo nedir sizce?

kızlar ben kendimi bildim bileli hep biraz balık etli bir kadındım, küçük bir kız çocuğuyken bile topluydum ama artık iş kontrolden çıktı. şu an 64 kiloyum. bir süredir yediğime içtiğime dikkat ediyorum ve spor yapmaya başladım. işk hedefim 60'ın altını görmek. ama sanırım motivasyon için desteğinize ihtiyacım var. kilo verme hikayeleriniz, çevrenizde bildikleriniz, kararlılık için tavsiye edebileceğiniz herhangi bir şey var mı ve sizce hangi kiloya insem ideal görünürüm?

1. 54-55 iyidir

1 nisan 2020 19:21

2. Bu bence çok değişken bi şey. 2 kişi aynı boy ve kiloyla çok farklı görünebiliyor. kimi göğüsten alıyor kiloyu, kimi basenden. değişiyor gerçekten.

Ben de 162 boyundayım süslü. 51 bence ideal. benim ideal kilom 51, en çok 55 olduğumu biliyorum. 55’i görünce bi durdurup kendimi tekrar 51’e dönmüştüm.

kendinize bi sınır belirleyin. o kilo hep sınırınız olsun. onu geçmek yasak diye düşünün. kilo problemim hiç olmadı o yüzden verdiğim tavsiye kötü müdür bilemem ama hedeflediğiniz kiloya ulaştıktan sonra beyninize ve kendinize sınır çizmek etkili olabilir.

1 nisan 2020 19:24

3. Yağ oranına göre değişir. 50-52 iyi olabilir. Yani fit görünür.

1 nisan 2020 19:28

4. Süslü bu yağ kas oranına bağlıdır. Bende 1.62 boyunda 62 kiloyum üst bedenim s alt bedenim m. Şöyle bir şey var çocukluğumdan beri spor yapıyorum. Bu arada balıketli değil normal görünüyorum. zayıf asla değilim. Yağ oranım yüksek şuan ama kilo vermek istemiyorum. Diyetisyene gittiğim zaman doktorum benim için 57-58 kilonun çok ideal olduğunu ve altına düşmemi istemiyordu. Ama altını çizeyim 26 yaşındayım ve sürekli spor yapıyorum. 55-56-58 gibi kilolar çok saçma. Bir diyetisyende bunun ölçümünü yaptırabilirsiniz.

1 nisan 2020 19:28

5. Süslü boyum 1.62 şu an 47 kiloyum belimin üzeri dümdüz resmen 2 boyutlu gibi görünüyor kalçam hiç yok o da dümdüz. Belki vücut yapısındandır bilmiyorum 51-52 kiloyken çok iyiydi. 50nin altı değil demeye geldim

1 nisan 2020 19:51

6. nasıl sevdiğinize göre 48-50 ya da 50-52 diyorum ama bol pilatesli bir şekilde. daha düşüğü boyunuz kısa olduğu için çocuksu gösterebilir daha fazlası benim beğenime göre biraz kalın duruyor ama vücut yapısıda önemli tabii, 58 kiloyla süpermodel vücuduna sahip olabilirsiniz ya da 44 kiloyla çok zayıf değil normal durabilirsiniz ama bunlar biraz nadir durumlar oluyor.

1 nisan 2020 19:52

7. ben 1.64 için 62 kiloydum hep ve gayet guzel gozukuyordum ama maalesef kilo alip 76'ya ciktim ve gercekten goruntu olarak cok rahatsiz ediciydi ve saglik icin de. Karar verip, kilo verme surecindeyim, su an ki kilom 68 hedefim 61. Ben mesela, 49-54 kilo arasi asiri zayif ve hastalikli gozukuyorum cunku elmacik kemiklerim cok belirgin maalesef.

1 nisan 2020 22:15

8. Süslü benim de kilom ve boyum aynı seninle. İlk hedefim 60a düşmek. Sonra 55 e en son 51 52 de sabitlemek. Çok zor değil aslında. Ben lise döneminde 70 kilodan 57 ye kadar düşmüştüm. Yediklerime dikkat edip günlük 1 saat yürüyüşle. Şimdi yürüyüş yapamıyoruz ama evde sporla bence yapabiliriz

1 nisan 2020 22:31

9. Çok teşekkür ederim süslülerim, sizleri gerçekten çok seviyorum

2 nisan 2020 00:20

10. anon12 ben internetten vücut kitle indeksi hesaplarken ideal kilo da çıkıyor. Tabi herkesin vücudu yağ kas oranı farklıdır. Oradaki bilgiler ne kadar doğru bilemem

2 nisan 2020 17:55