170 boy 70 kilo???????????????

selam süslüler bu boy ve kiloda olan biri sizce kilolu mu durur? ince durmaz mı yani? ben şimdi 72 kiloyum 2 kilo daha vermeye çalışıyorum. 2 yıl önce 70 kg'mışım fotoğraflara bakıyorum gayet uzun ince duruyorum. gerçi bacak boyum uzun bacaklarım ince belki ondandır ama sanki 70 kilo çok fazla gibi geliyor. bu kiloda ve boyda olan var mı? kaç kg olmaya çalışıyorsunuz?

1. yani çok da ince durmuyorsundur. ben 175 60 kiloyum çok ince durduğumu düşünmüyorum

17 mayıs 2020 10:38

2. Bu vücudunuzda ki kas oranı ile ilgili :) 1.70 e 70 fit gözüküyorsanız kas oranınız oldukça yerinde demektir. :)

17 mayıs 2020 10:41

3. yani incelikten kastım tabi ki skinny olmak değil ama bakılınca güzel fizikli durduğumu düşünüyordum belki de ben öyle görmek istiyorum o yüzden sordum.

17 mayıs 2020 10:42

4. Ben 173 boyundayım 72 kgyım,58 olsam ince dururum diye düşünüyorum. Şuan ince durmuyorum mesela

17 mayıs 2020 10:43

5. aslında süslü kas oranım çok iyi değildir çünkü spor yapmıyorum ama şöyle söyleyeyim belim baya ince ve ince kemikliyim iri durmuyorum. kilo aldığım zaman direkt basen ve göbekten aldım. o bölge kalınlaştı.

17 mayıs 2020 10:43

6. anonim 4 kaç beden giyiniyorsun acaba?

17 mayıs 2020 10:45

7. benim boyum 173 ve en fit zarif durduğum kilo 70. çünkü daha asagisina dustugumde cılız ve sagliksiz duruyorum. kum saati tipi vucudum var ve zamaninda sporcu oldugum için her yerim kaslı hele bacaklarim. yani vücudunuzun sekline ve kas yag oraniniza gore değişir. kime 70 desem inanmazdi ama o günler eskide kaldi ve +10 kilo ile hayata devam ediyorum

17 mayıs 2020 10:48

8. süslü tabiki öyle. ben hayatımın bir döneminde 48 kiloydum aşırı zayıftım o halimi hiç beğenmiyordum mesela.

17 mayıs 2020 10:49

9. sevimliyim, ne kadar güzel spor yapmış olmak. benim vücudum etlerim yumuşak malesef hiç sıkı değil ama görüntü olarak öyle yağlı ve kötü bir görüntü yok o yüzden beğeniyorum sanırım. aslında beğenmemem lazım spor yapmam lazım ama zaman ayıramıyorum üşengeçlikten. :(

17 mayıs 2020 10:50

10. süslü son 3 4 yıldır voleybol ara sira fitness veya zumba disinda spor yapmadim zaten. çocukluğumda tenis ve basketbol oynadim. alt bacagimda yumurta gibi bir kas var ve su an 80 kilo olmama ragmen ust bacagimda hem yağ var hem quadriceps var. bir de cok ev isi yapan birisiyim en hareketsiz gunumde toz alıyorum egilip kalkıyorum bilerek kova almıyorum her bezi yikamaya gittigimda hareket olsun diye küçük küçük hareketler yerlestirebilirsin hayatina. yoksa ben su aj tanıdığım en uyuşuk insanim zaten

17 mayıs 2020 10:53