170 boya 65 kilo nasil sizce susluler?

kilolu mu zayif mi baliketli mi normal mi?

1. Normal süslü.

13 ocak 2021 16:47

2. Benim bu, giyinikken süperim kıyafetler vs çok güzel yakışır ama çıplakken bölgesel olarak kiloluyum basenim falan var, kollarımın üst tarafları da yağlıdır. Ama zayıf ya da kilolu değilim tam normalim

13 ocak 2021 16:50

3. 60 OLURSANIZ KUSURSUZ OLUR BENCE

13 ocak 2021 16:50

4. Ne zayıf ne kilolu. Orta, idare eder

13 ocak 2021 17:01

5. balık etli. spor yapan biriyseniz normal durur ama asla ve asla zayıf bir kilo değil tabii ki kilolu da değilsiniz ama spor yapmıyorsanız hımbıl durursunuz bu kiloda(gizlinot: çok şanslı genlere sahipseniz durmayabilirsiniz ama zor).

13 ocak 2021 17:07

6. Yağ oranınız fazla ise ve bölgesel dağılımı varsa toplu görünürsünüz. Kas oranınız fazla ise gayet fit görünürsünüz.

Balık etli görmediniz mi hayatınızda yahu 1.70 boya 65 i balık et demişsiniz, taş çatlasa 38 hadi en löpçük halde 40 beden giyiyordur.

13 ocak 2021 17:12

7. 1.70 boya 50 mi normal? kuru götler toplanmış

13 ocak 2021 17:47

8. ayy eski ben :( ben çok iyi görünüyordum. kilo alınca farkettim bunu da. biri 50-55 yazmış ama bu yağ oranı ölçen teraziler var ya onlarda tartılınca yağsız vücut ağırlığım 50'li kilolarda çıkmıştı benim. benim boyumda olup 55 kilo olan arkadaşım da vardı. biraz yapı meselesi yani.

13 ocak 2021 17:49

9. 170 boya 50-55 arası ideal demiş biri. O boya o kilodaki ideal değil anca kaşektik olur. Gayet ideal süslüm kilon ne zayıf ne fazla.

13 ocak 2021 18:16

10. öff bıktım sizin bu zayıf yericiliğinizden ya. biri kiloya laf etse sabaha kadar ağlarsınız ama. eminim monica belluci gibi görünüyorsunuzdur :d kendinizi kandırmaya devam.

13 ocak 2021 19:46