otelden telefonla evi arıyorlar süslü. daha 1 yıl olmuş reşit olalı, ne olur ne olmaz diye.
19 yaşındasın ya .aileden gizli otelde kalmak falan.tekrar düşün bence süslücüm
ahlak bekçileri değil be öff kendinden olmayanı da ahlaktan vurmayı bırakın artık
hiçbir insan ailesinden,etrafından bir şeyleri gizleyerek yaşayacak kadar değersiz değildir.daha yaşı 19 henüz tecrübesiz. karşı taraf kim, niyeti ne nerden bilecek?başına bir şey gelse hadi bütün kötü olasılıkları geçtim tesadüfen ortaya çıksa ailesinden gizli otelde kaldığı o zaman ne olacak?
biraz kafanızı kullanın ya. her şeye canı sevişmek istemiş diyorsunuz. sevişmesin mi dedik? iyice ilkelleştiniz ya . ekşici abazalar gibi olmuş herkes
kendinden olmayanı derken neyi kastettiğim çok açık.
gizlice bir şey yapma güvenli değil dedik ahlak bekçisi kesildik.siz kendi iç dünyanızın iğrençliğini sorgulayın en iyisi ,okuduklarınızı nasıl algılamışsanız artık !
ay çüş artık daha neler ya trollmüşsün demek öfff cevap vermişim ben de
soru sahibi süslü, karar senin . istediğini yap yeter ki öncesinde düşün
Eğer yaşınızdan küçük gözüküyorsanız ve sevgiliniz sizden büyükse yeni reşit olmuşsanız haberiniz olsun aileniz aranır otel kendine sorun çıkmasını istemez çünkü.özellikle adı bilindik bir yerse.turizm sektöründe çalıştım bir sürü ithamda bulunulmasın diye belirtiyorum.
@6, kesinlikle süslü ben de bunu kastetmiştim
anonim 5 siz giderken ''anne ben sevgilimle otele gidiyorum bi sevişip gelicem'' diyorsunuz herhalde. aileden gizli olmasına tepki göstermişsiniz ya hani... insanlara kafanızı kullanın diye çemkirene kadar erkek arkadaşıyla otele giden bir genç kadın bunu ailesine nasıl uygun dille açıklayabilir, bundan bahsetseydiniz keşke. ben de merak ettim çünkü.
susluler bu kadar olaya gerek yok, 19 yasinda genc bir kiz olarak aileme herseyi anlatmak zorunda oldugumu dusunmuyorum. 2 yillik sevgilime guvenim sonsuz olmasa zaten guvenmedigim hic kimseyle otele vs gitmem. Sevgilimle 2 yildir cok kez ayni evde vs kaldik. Bu sefer jakuzili bir odada supriz yapmis. Biraz yuksek fiyatli bir otelde kaldik, 1 geceligine. Hic bir sorunda olmadi, ailemi vs arayan olmadi. Can sagligimda guvende merak etmeyin:)
Ayrica anonim6 sevgilin senden buyuk vs bilmeden yorumda bulunmussun. 2 yillik sevgilim. Ben 19, o 20 yasinda. Gonul bagim olan bi cocuk, ayrica cok kez de beraber oldugum bir cocuk 😂 sizin bu bilip bilmeden yorumlariniza guluyorum sadece..