2 haftadır yürüyüş yapıyorum bacak inceltmek için?

siz kaç günde farkı yavaş yavaş görmeye başladınız kızlar? yoruldum, motivasyona ihtiyacım var

1. aşko lütfen bir sakin ol yahu 2 haftada neyin sonucunu görebiliyorsun ki zaten turşu yapsan 2 haftaya kendine gelemez ve turşudan daha karmaşık enzimler içeren, işleyişe sahip olan, bambaşka değerleri hesaba katmamız gereken vücudundan bahsediyorsun 2 haftadır yürüyorum bilmem kaç sene boyunca oraya birikmiş ve yerleşmiş yağlar erimedi diye... günde kaç km yürüyorsun, hangi tempoda, ağırlık kullanıyor musun, nasıl besleniyorsun, su içiyor musun, kaç kilosun ne kadara inmeye çalışıyorsun bir sürü soru var...

9 şubat 2021 10:34

2. 2 haftada yorulduysan nasil devami gelecek ki? Yuruyeyim incelsin birakayim diye bakiyorsun olaya muhtemelen ama spor hayat boyu yapilir yoksa bi manasi yok.

9 şubat 2021 10:35

3. Yürüyüşle o kadar hızlı sonuc alamazsın bacak egzersizleri dene bence

9 şubat 2021 11:14

4. 2 ayda bi incelme görememiştim süslü ama baldırlarımda kas oluşmuştu, koşu yapıyordum. Kış gelince bıraktım. Üst bacaklarım hala bıngıl bılngılken alt kısım toparlanmaya başlamıştı. İki saat yürüyüş koşu karışık gidiyordum

9 şubat 2021 11:22

5. 1 ayda anca fark görmeye başlarsın yürüyüş güzeldir tüm vücudu çalıştırır ama bacak inceltmek istiyorsan ekstra egzersiz yapman daha faydalı olur.

9 şubat 2021 11:31

6. ben de yürüyüş yaparak incelmeyi umut ediyorum başlayalı 2 ay olduktan sonra tartıldım 2 kilo vermiştim,yediklerime aşırı bir kısıtlama getirmedim ama görenler daha çok zaıfladığımı düşündü ,alt bedenim 1 beden küçüldü bu arada günde 8 -10 bin adım atmaya çalışıyorum,hafif tempoda o yüzden akışına bırakın bence de kesinlikle çok iyi geliyor sağlığa,ruha,ben artık kilo kaygısından çok kafam rahatlasın diye yürüyorum.

9 şubat 2021 12:42