21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı sürekli çevrem eee sevgilin yok mu niye birisini bulamadın ne zaman sevgilin olucak diyor çok sıkıldım?

arkadaşlar selam. başlıkta yazdığım gibi 22 yaşındayım üniversite 3’teyim  bu zamana kadar ara ara flörtlerim oldu oldu ama hiç sevgilim olmadı. sürekli arkadaş çevrem ne zaman sevgilin olucak neden sevgilim olmuyor diye soruyor şaf sokmuyorlae gülerek soruyorlar merak ediyorlar ama artık bu sorudan ve cevap vermeye çalışmaktan çok sıkıldım. lise döneminde çok çocuksuydum yani tip olarak değil hatta yaşımdan biraz büyük gösteririm ama lisede sevgilim olsun arayışına girmedim sevgili olmak istediğim birisi olmadı hep koşup oynama peşindeydim cinsel ve duygusal olarak olgunlaşmamış gibi yani. üniversite dönemindeyse evet artık güzel vakit geçireceğim, sevileceğim bir ilişki ister oldum. ayrıca malum hormonlar... artık beğendiğim güvendiğim biriyle seks de yapmak isterim yani artık bi ilişkiyi ben de isterim ama olmuyor. sürwkli bu soruları geçitirsem de kendi kendime kaldığımda kafama takıyorum neden sevgilim olmadı acaba diye. soru değil belki ama iç dökmek istedim ve merak ettim sizce baskı altında olmayan sosyal çevresi geniş falan bir insanın bu yaşa kadar sevgilisi olmaması absürt mü normal dışı mı ne yapmalıyım neden böyle olmuş olabilir

1. yok ask absürt değil. bende senin gibiyim. olmasın sevgili olmayınca noluyor su zamana kadar sevgili oldular da nolmus. evlenmisler mi cok mu mutlu ayrılmıslar? hic bi eksigimiz yok fazlamız var merak etme takılma. böyle sürekli soranlarada mesafeni koy veya o soruyu sorduklarında sert tavrını koymayı bil ki bi daha yapamasınlar.

28 kasım 2020 14:21

2. süslüm inan çok benziyoruz. yaş 21 22 olmak üzereyimüni 4.sınfım. bu yıl çok kilo aldım saymıyorum ama ondan öncesine kadar uzun boylu zayof giyimine hep çok dikkat eden bi kızdım. pandemiden önce kulüpler iş hayatı (okurken çalıştım) vb derken 1 tane bile düzgün adam çıkmadı karşıma. zaten boyuma göre biri yok çok uzun da değilim 178im. yani sözlüğe bakıyorum herkesin sevgilisi 190 bi bana yok herhalde uzun boylu kimse. benim de arkadaşlarım sürekli hala mı yok, kör topal birini bulamadın mı vb diyor. ama napayım güveneceğim biri çıkmadı yani.öylesine olsun istemiyorum. ben de üzülüyorum ama elimden gelen yok. ama yalnız değilsin veya garip değil herkesin 20 yaşında en az 5 sevgilisi olmaz zorunda değil. Ben umarım atanacağım seneye. zaten bu yıl evdeyiz. doğuda kendime göre birini bulmam zor diyorum. 30dan sonra daha da zorlaşır zaren bulmak. ben kendi durumum için kabullendim yani.

28 kasım 2020 14:24

3. Anonim 1 sert bi tepki koyup alınmış bu durumu çok kafaya takmış gibi gözükmek istemem :(

28 kasım 2020 21:01

4. Anonim 2 ben de böyle düşünür oldum. Sanki artık sevdiğim aynı zamanda sevildiğim bi ilişki bulmak çok zormuş gibi ay melankolik miyim neyim

28 kasım 2020 21:03

5. Anonim 3 aslında iyi niyetliler cidden bi art niyetlerini sezmedim sanki daja çok merak ediyorlar  yani sadece  birarkadaş grubum değil sadece farklı çevrelerden edindiğim birbirinden farklı insanlar diyor

28 kasım 2020 21:05

6. Ben de aynı durumdayım. Şaşırdığım şey bu kadar insanın nasıl sürekli ilişki içinde olduklarıydı. Sanırım bu insanlar biriyle tanıştıklarında hoş buldukları özelliklere odaklanıp sevmedikleri şeyleri gözardı edebiliyorlar. Tanıştıkları insanlara şans vermeyi tercih ediyorlar. Ben ise olumsuz özelliklere odaklanıyorum.

28 kasım 2020 23:37