3 aylık ilişkim var. erkek arkadaşımın sırtında kıl olduğunu fark ettim tişörtün altından dokunurken?

kızlar ben kıldan tüyden çok hoşlanmam ama çok ciddi dr bir sorun değil.sevgilimin sırtında kıl olduğunu fark ettim tişörtün altından sırtını okşarken. sizce epilasyon yaptırmasını söylesem ayıp olur mu? ya da sizler sırt kılı hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. ha ha

23 eylül 2020 22:03

2. ıyyyy iğrenç işte bu yüzden sadece sarışın erkeklerle takılıyorum ;)

23 eylül 2020 22:03

3. Çok ayıp olur süslü, size aynı şey söylense ne hissedersiniz? Hijyen açısından bir problem yoksa yersiz.

23 eylül 2020 22:04

4. 3 aylık sevgiline bunu söyle de gör gününü. Ben olsam oracıkta bırakırım seni. O adam farkında değil mi? Yaptıracaksa kendi akıl eder yaptırır zaten iyi misin?

23 eylül 2020 22:06

5. Hijyenden ziyade puruzsuz olması daha hoş geliyor bana. Tabi ki 3 aylık ve daha cinsel birliktelik yaşamadığım birine direkt bunu demem ama ilerleyen süreçlerde böyle bir şeyi istemem ayıp mı olur onu soruyorum?

"Kıl benim için problem değil ama epilasyon da yaptırabiliriz sen de istersen" gibi

23 eylül 2020 22:11

6. Belki kıllarını seviyordur. Ya da senden sonraki kız arkadaşı sevecektir...

23 eylül 2020 22:12

7. Belki kıllarını sevdiği kadar seni sevmiyor olabilir

23 eylül 2020 22:16

8. koltukaltı ve genital gibi hijyenden dolayı alınması gereken bölgeler dışında ne siz onun kıllarına laf edebilirsiniz ne de o sizin kıllarınıza.

23 eylül 2020 22:30

9. Süslü aynı şeyi yazmışsınız ve ben de 2. Kez yazıyorum, evet çok ayıp olur:)

23 eylül 2020 22:34

10. bence iğrenç. maymundan az önce doğmuş gibi. sarışınlarla takılan süslüye selam.

23 eylül 2020 22:36