3 günde 1 ne demek 3030303030303?

süslüler doktor ilacı 3 günde 1 al dedi.ben cumartesi akşamı aldım ilk ilacı.şimdi ben bir sonrakini bu akşam mı yoksa yarın akşam mı? kafam karıştı bir el atın.özellikle sağlık çalışanlarından yardım alabilirsem çok sevinirim :))

1. Pazartesi günü alacaksınız süslü. günaşırı (2 günde 1)  1 gün arayla alınıyorsa 3 günde 1 de 2 gün arayla alınır, aldığınız gün de sayılıyor yani.

27 mart 2023 22:39

2. 2 farklı cevap geldi hangisini uygulucam ben ;(

27 mart 2023 22:48

3. Ctesiden pazar akşamı 1 gün, oldu ptesi 2, salı akşamı 3.

Salı akşamı alacaksınız. 72 saatte 1 ilaç

27 mart 2023 22:51

4. 3 günde bir dediyse 72 saat sonra olacak sekilde hesapla süslü.

5. Nobetci bi eczane arayip sorsaniz suslu telefonla

27 mart 2023 22:51

6. doktorlar söyleyince farklı bir anlama mı geliyor tam olarak anlayamadım ama 3 günde bir 72 saatte bir demek, cumartesi akşamı aldıysanız salı akşamı alacaksınız bir dahakine. soru o kadar basic ki kendimden şüphe ettim bir an wfwlkfjw

27 mart 2023 22:56

7. Cumartesi aldın ilacı zaten, vücuda girdi o etki etmeye başladı. ilacı aldıktan sonra saymaya 1'den başlıyorsun.

Pazar 1, pazartesi 2, salı 3 (ilacı alman gereken gün).

Çarşamba 1, perşembe 2, cuma 3 (ilacı alman gereken gün). Böyle gidiyor süslü kafanı çok karıştırıyorsa günleri yaz böyle.

27 mart 2023 23:25

8. antibiyotik içmem gerekiyordu, saol hatırlattığın için ss.

27 mart 2023 23:38

9. A8 süslü ahajajajakxlsöx İq çok düşük ölmüşüm haberim yok

Şaka maka benim dediğim hala mantıklı geliyor bana açıklayabilir misiniz zahmet olmazsa?:( 2 günde 1 diyince aldığımız günden sonraki gün almıyor, ertesi gün alıyoruz kısacası buna da günaşırı deniyor diye biliyorum. 3 günde 1 diyince de 2 gün arayla almamız gerekir diye düşünmüştüm skxkskd

27 mart 2023 23:50

10. Ay A2 ne tatlısın. Pazartesi aldığın ilacı salı da alıyorsan günde bir, çarşamba alıyorsan gün aşırı, perşembe alıyorsan da 3 günde bir oluyor diye biliyorum ben. Zaten gün aşırıdan sonra sayı var onu direkt 24 ile çarpmak lazım. Yanlışsa beni de aydınlatın djdkdmd.

27 mart 2023 23:56