3 yıllık sevgiliyle görüşme sikligi en fazla haftada 3 gun, bu normal mi?

süslüler bu konudaki fikrinizi çok merak ediyorum. ben calisiyorum, o calismiyor. her gun her saat özgür. arabası var ve dolayisiyla bana gelmesi 10 dakika sürüyor. ben sevgiliyle vakit geçirmeyi, hemen hemen her seyi paylaşmayı seven ve derin iliski kurabilen biriydim bu kisiden once. hani en yakin arkadastan da ote bbir kisi haline gelir ya partner, diger yariniz gibi, ben de öyle olabileceğini sanıyordum ama bu kisiyle olmadı. yani görüştüğümüzde egleniyoruz, istediğim kadar derin bir iliskimiz olmasa da. ama ona kalsa haftada 1-2 yetiyor. bilgisayar oynamayı ve kendine vakit ayırmayı benim vakit ayırmaya eşdeğer gördüğünüzle dusunuyorum keyif acısından. belki de daha çok keyif alıyordur. biraz uzucu. sizce bu görüşme sikligi normal mi yoksa benim isteklerime gore az mi?

1. pasif geliri var ve kira odemiyor suslu. hayatini aktif olarak calismamak uzere kurmus bir insan. tatile cikacak kadar para harcayacak durumu yok ama gunluk geziler icin var diyebilirim.

6 ekim 2021 19:48

2. Her insanın, her ilişkinin normali farklı. Sevgiliniz ilişkiyi bu şekilde yaşamayı seven biri ve değişmeyecek muhtemelen bu. Sizin beklentileriniz karşılanmıyor belli ki bu ilişkide ve karşılanmayacak. Mutsuz eder bu sizi bence.

6 ekim 2021 19:56

3. iliskinin baslarinda epey sikti, persembe gununden sali gunune kadar ondan kaliyordum. hatta o zamanlar ailevi durumlardan dolayi para sikintisi cektigi icin hep bedava aktiviteler yapiyorduk.

6 ekim 2021 20:15

4. çalışmayı düşünmüyor mu hiç ya? tembel insana hiç gelemem ben. soruna gelirsek "bence" az. benim de ilişkim yaklaşık 3 yıllık görüşebilsek her gün görüşürüz ama mesafe biraz uzak olduğu için her gün uymuyor malesef. o da ben de çok özlüyoruz ama.

6 ekim 2021 20:28

5. evet suslu cok guzel. bir noktaya degindin doyum acisindan :(

sikligin azalmasi her iliskiye gore farklilik gosterir tabii ama aslinda birkac yildan sonra artabilmesi gerekmiyor mu? sonucta teknik olarak evlenilecegini varsayarsak, her gun gorecegimiz biri olacak.

6 ekim 2021 20:29

6. Haftada üç güne az mı diyorsunuz ben mi yanlış anladım süslü

6 ekim 2021 20:29

7. anonim 5, calismayi hic dusunmuyor. iliskimizin ilk 2 yilinda bu duruma asiri gicik oluyordum, tembelligine ve gelecegine yatirim yapmadigi icin. ama bu sene kole gibi calistigimi ve bazen enerjimin tamamen tukendigini gordugumde biraz hak vermeye basladim. hayatini tam anlamiyla istedigi gibi yasiyor herkese gore olmasa da.

yine de kendim icin calismadan ve uretmeden bir hayat dusunemiyorum. bu konuda epey farkli duruslarimiz.

her gun gorusme isteginiz olmasi cok guzel suslu, ne mutlu size. cok ortak aktiviteleriniz var mi? hic ya bu birkac gun kendime vakit ayirsam diye dusundugunuz oldu mu?

6 ekim 2021 20:35

8. Suslu geliri olsa da insanin bir şeyler yapması gerekir bence yine de. Bu sekilde nereye kadar? Ve bu gelirin kaybolma ihtimali de her zaman için var.

Her neyse, suslu biz sevgili olmadan önce de cok iyi arkadaştık zaten. Beraber gezmeyi, eğlenmeyi hep severdik. Ama şuan öyle oldu ki elimde telefon oyun oynamak istesem bile onun da yanımda durmasini istiyorum kffkfkg sessizce otursak da yanimda olmasini istiyorum, belki aliskanlik bilemiyorum. O da böyle hissediyor, 10 dk bile olsun görüşmek istiyor her gün. Sizin durumunuz bana şu açıdan garip geldi, biri hep görüşmeye açık ama yine de reddeden o..aksine canı sıkıldığı için sizinle daha cok vakit geçirmeli bana göre. Siz çalıştığınız icin kendinize ayırdığınız vakit çok daha az.

6 ekim 2021 20:43

9. anonim 4, cok tesekkur ederim, yorumunla birlikte fark ettim ki sanirim gorusme sikligindan ziyade gorustugumuz zamanlarin kalitesinden daha cok sikayetciyim. zaten bu sorunun yorumunda iliskimizin derinliginden sikayetci olmusum ama sikliga takilmisim. onunla yasadigim birkac duruma bakarsam,  bahsettigin evlilige benzer olacagini dusunuyorum gelecegimizin. pek bir sey paylasmayip surdurulen omur boyu bir evlilik hep icten ice korktugum bir sey olmustur.

6 ekim 2021 21:03

10. anonim 5 suslu, gelir konusunda katiliyorum. olabildigince az harcayarak elindekinin upuzun zaman gidecegini dusunuyor. gelir kaybolsa bile sanirim su anki para ile 5 sene yasayabilir. iste bu yuzden hic birlikte tatile cikmadik. ben boyle bir hayat yasamak istemezdim.

ya di mi suslu? zaten butun gun keyifli aktivitelerine doyuyor, sonrasindabeni gormek icin harekete gecmesini daha cok beklerdim.

senin adina sevindim suslu, cok sanslisiniz <3 beni de ilk iliskimde sinavlara hazirlanirken konusamak da sevgilimle ayni evde olmak cok mutlu ediyordu, o anilari hatirlatti :) guzel bir dostluk olduktan sonra isler degisiyor demek ki.

6 ekim 2021 21:20