30 yaşında üniversite bitirmek?

süslüler durumum çok karmaşık. üniversiteye geç başladım bir de uzatacağım. şu anda 28 yaşındayım 30 yaşında bilgisayar mühendisliğini bitireceğim. ama artık gücümün sonlarındayım. burgerkingde çalışıyorum düşünün ki nasıl yoruluyorum. bir de okul. son zamanlarda kafama takılan 30 yaşında tecrübesiz bir mühendisi kim işe alır sorusu. boşuna mı uğraşıyorum? özellikle aynı sektörden süslülerin fikrine ihtiyacım var.

1. suslu okul disinda bolumun hakkinda bir seyler yapiyor musun? yani kodlamadir yazilim dilidir falan? dil ogreniyor musun? seni rakiplerinden ayiracak neyin var? neyin varsa onun ustune git daha iyi ol canim kendi tatli canini da sikma kimse hayatta esit parkurlarda kosmuyor, herkesin yolu ayri sen de seninkinden gidiyorsun kendini kimseyle kiyaslama insallah da tez zamanda is bulursun. hizmet sektoru de cok zor kolay gelsin opuyorum

10 haziran 2020 06:19

2. Okulu bıraktım ve 29 yaşında yeni okulumdan mezun olacağım. Okulu bitirmezsek burgerda ömür boyu kalma ihtimalini düşünerek asılın. Şuanki durumunuza odaklanın. Gelecekte ne olacağını bilmediğiniz şeyleri düşünüp moralinizi bozmayın. Herkes kendi hikayesini yazıyor olumsuz düşünmeyin. Ülke buna pek el vermiyor bende farkındayım ama ne yapalım? Boş durmaktansa en azından çabalamak daha iyi. Başka seçenek de yok en azından benim için.

10 haziran 2020 09:29

3. suslu seninle alakasi yok, ulke sartlari boyle. 30'a gelmeden adam gibi is bulan oyle az insan var ki. bolumunuz cok guzel, hayatiniz zormus farkindayim ama bence biraz daha asilin. issiz kalacaginiz bir bolum degil cunku.

10 haziran 2020 09:56

4. A1 Süslü zaten full zamanlı bir işte çalışıyorum okula gittiğim günler sabah 8de evden çıkıp gece 1 - 2 gibi dönüyorum. Okul derslerine bile zor çalışıyorum. Birşey yapacak vaktim yok.

10 haziran 2020 13:20

5. Sektörünüzle ilgili bilgim yok ancak size helal olsun demeye geldim. Çalışkan ve azimli her insan geç de olsa güzel bir hayata kavuşuyor. Şu an 32 yaşındayım 30 yaşında hayatımı kurabildim. Henüz iki senedir kendi param, arabam ve bir hayatım var. Motivasyonunuzu lütfen kaybetmeyin :)

10 haziran 2020 13:49

6. A7 Teşekkür ederim süslü. Kendimi hep güçlü olarak görürdüm elimden bişey kurtulamaz derdim ama artık gücümü ve motivasyonumu kaybediyorum. Yaş geçtikçe herşeyi yaparım inancım kayboluyor.

10 haziran 2020 15:07