30 yaşında boşanmış bir kadın olarak nasıl yeni biri ile tanışabilirim dating app harici?

beni çok mutsuz eden bir evlilikten çıktıktan sonra flört etme ve gerçekten kadın olduğumu hissetmek istiyorum. 30 yaşındayım, maddi durumum çok iyi ve gerçekten vücudum ve yüzüm güzel, son olarak ankara'da yaşıyorum. ohoo bu özellikler varsa hemen bulunur hikayesi ise bana işlemiyor nasıl işlesin ki? dating applerle bir sorunum yok ama tanıdık görürüm endişesi ile bulaşmak istemiyorum, e onun dışında yöntem var mı? ciddi bir ilişki olmasına da gerek yok gerçekten beğenilmek ve beğenmeyi istiyorum, güzel heyecanlar yaşamak istiyorum. corona dönemi ne kurslara gidilir ne öyle bir aktivite olur. ben nerden yeni biri ile tanışabilirim ki kahveciye gidip merhaba mı diyeceğim beğendiğime :(

1. arkadaşları tanıştırdıkları en güvenilir olanlar.

spor salonunda tanıştıklarımdan hayır gelmedi. instagram'dan bir kaç date'e çıktım en mantıklısı onlardı, ben kendim dm atıştım zaten beğenip stalklayıp.

en son illa dating app'e kalırsan bumble bira daha iyi.

30 aralık 2021 22:36

2. Partnerli dans kursu oneriyorum :)

30 aralık 2021 22:40

3. Bumbleda incognito mode var, öyle kullanıyorum ben, benim sağa atmadıklarım beni göremiyor.

30 aralık 2021 22:41

4. az önce güzel ve zengin olduğunu iddia eden bir kadın nasıl erkek bulurum diye mi sordu? ablacım onlar seni bulur zaten bahsettiğin özelliklere sahipsen.

30 aralık 2021 22:54

5. Bir yaştan sonra o is öyle olmuyor anonim4çüğüm :) Soru sahibine cevabım ne yazık ki yok; her durumda yeni hayatında çook mutluluklar diliyorum - yolun açık olsun <3

30 aralık 2021 23:04

6. Yaşınız gayet genç öyle düşünmeyin. Ayrıca tanıdık da görürse görsün kim ne karışır boş verin.

30 aralık 2021 23:10

7. anonim 4 bu yaşlarda değilsin bence o işler öyle olmuyor anonim 5in dediği gibi. anonim 5cim güzel dileklerin beni çok mutlu etti gece gece, çok ama çok teşekkür ediyorum!!!

30 aralık 2021 23:10

8. anonim 1 & 3 çok teşekkürler son çare bumble a bakacağım bu incognito özellik çok iyiymiş

30 aralık 2021 23:11

9. nouvellevague çok teşekkür ederim, çok haklısınız en güzel yaşlar aslında.

30 aralık 2021 23:12

10. Bu incognito özelliği iyiymiş baya yalnız ben kullanabilirim bunu