9 yaş farkı çok mu süslüler ne diyorsunuz?

ben 26 o 35 yaşında sizce çok mu ? hayatımda max benden 3 yaş biriyle oldum, oldum ve bitti hepsi hep salak salak hamlık ve toyluklarından dolayı...yani tip olarak kafa olarak asla fark yok çok fit dinç ve bakımlı ama ilerleyen zamanlarda neler olabilir problem yaşayan süslüm var mı? veya çok mu sizce  yani bende sabi sübyan değilim koca kadınım ya di mi

1. ben 30 yaşındayım, sevgilim 39.. 5 yıldır beraberiz. aşın artık şunları problem olarak görmekten. inanın cok daha baska problemlerimiz var ülkece..

21 nisan 2021 12:39

2. Ben kendinden bu kadar kuck yastaki kizlara bakan erkeklere hic guvenmiyorum, benim kendime yakistirdigim bir iliski türü değil bu. Herkes kendi dengiyle, yasitiyla en iyi ve sağlıklı.

21 nisan 2021 12:46

3. çok normal bence, seviyorsanız uyumluysanız yaşlara bu kadar takılmayın.

21 nisan 2021 12:47

4. 25-26 yaşlarından sonra çok önemi yok abartmayın. Siz 20 karşınızdaki 29 olsa olmaz derdim.

21 nisan 2021 13:15

5. anonim 1'in cevabındaki yaş farkıyla ss'nin yaş farkı bir mi allah aşkına bi de kaç tane like gelmiş.

süslü mesela neslihan atagül ile kadir doğulunun arasında 11 yaş var ve bence gayet uyumlu gözüküyorlar. burda söylenenlere göre karar verme derim. benim benden 10 yaş büyük sevgilim de oldu 3 yaş küçük de. seviyorsam, kafa yapım uyuyorsa yaşa takılmıyorum şahsen.

21 nisan 2021 13:15

6. Bence normal ya. Buradaki bazi insanlar gerçekten abartıyor bu konuları. 35 yaş bir erkek için hiç de yaşlı değil şu kafadan çıkın artık. Söylemim size değil soru sahibi, çok yaşlı bulup aklınca dalga geçmeye çalışan kişilere.

21 nisan 2021 13:19

7. ben 32 yaşındayım, eşim 39.

yarı yeri şimdiden öldü. bir hobi edinelim desem evde oturmak ister (pandemi haricinde de), "hadi bu haftasonu da şuraya kaçalım" enerjisi yok, işten gelip uyuyor, seks haftada 1 (cumartesi ya da pazar o da, günü bile belli), yaşı ilerlediği için sürekli bir çocuk baskısı. evlenene kadar fitti, şu anda göbeği var. dünya kadar yalvardım benimle spora gel, spora gelmiyorsan en azından akşamları yürüyüş yapalım diye. şimdiki aklım olsa genç seçerim.

21 nisan 2021 13:22

8. Bu isler seç beğen al mı? Bazı cevaplar çok ilginç geliyor bana. Sevgi güven ne bileyim baska yoğun duygularınız olmadan mı evleniyorsunuz.

21 nisan 2021 13:43

9. Anonin8'e sonsuza kadar katılıyorum. Kim ne derse desin fiziksel olarak genç görünseler bile içten çöküyor erkekler 35 36 dan sonra. Bi kere heves ve heyecan kalmıyor sürekli uyuma evde pinekleme derdindeler. Bedenleri hemen kendini salıyor o eski fitlik kalmıyor. Çocuk yapmak istiyorlar siz ne kadar genç olsanız da sonuçta 40 yaşında baba olmayı kabul edecek erkek azdır çevre baskısı yaşıyorlar. Herkes bi kadir doğulu gibi görünmüyor kendimizi kandırmayalım. Özellikle cinsellik konusu beni çok düşündürüyor. Şimdiye kadar hep kendimden 5 6 7 yas büyükleri beğeniyordum ama bu farkındalik gelince vazgeçtim. Onlar hep çıtır hayat enerjisi olan genç kızlar istiyorlarsa ben de bu dan sonra yaşıtımy ya da en fazla 1 2 yaş fazlasıni isterim. 26 27 yaşında erkek de bi zahmet olgunlaşmis olsun. Kendimden 7 mi 8 mi tam hatırlamıyorum birine aşık olmuştum ama bu düşünceler sagolsun unutmamı sağladı hiç başlamadan. Ben 30 larin başında en verimli çağımda iken 40 yaşına merdiven dayamış koca istemem. Instada bi kadın var ismini hatırlamıyorum su an ama 10 yaş büyük kocası var ve şimdiden 4 tane çocuğu var. Adam 40 yaşına ona göre normal ama kadın 30 ve oldukça fit bakımlı duruyor. Yanında kocası babası gibi kalmış hoş bir görüntü değil. Bir de bence arada bir nesil var 9 10 sene biraz abartılı. Ben çok seviyorum 3 4 sene sonra oluşacak problemleri göze alıyorum doyasıya cinsellik yaşamadan da evde uzanarak hayat geçirebilirim diyorsan devam et. Biraz acımasız yazdım ama hayatın gerçekleri bunlar. Eskiden ne kadar olgun seviyor çekici buluyor olsam da şimdi aşırı zengin olmadığı sürece o yaş farkını kabul etmem.

21 nisan 2021 13:46

10. Soruyu anlamayıp 65 yasa bağlayan ve ülkesel problemler ?e bağlayan süslüleri anlayamadım neden bu kadar ofansifsiniz?

Problemden kastım fiziksel  ve jeneratif açıdan

Ki muhabbet esnasında asla problem yaşamıyoruz

Yani duymak istediklerimi yazan süslülere pozitif yaklaşmak istemiyorum ama ılımlı yaklaşımlar bana çok iyi geldi

Keza asla olmaz diyenler de beni mutlu etti çünkü net bir tavır var ve teşekkür ederim

Yani kendisi 20yasından beri düzenli spor yapan, düzen nizam gerektiren bi mesleği olan birisi , ve tanıdığım en Zeki en aklı basında ayakları yere basan erkek diyebilirim, etkilenmemek elde değil o şekilde söyleyebilirim, bana gelecek olursak, bende öyle çok poncik yaşantısı olmuş bi prenses değilim zaten , 18inden beri kendi ayakları üzerinde duran ve yaşantısında belirli üzüntülere katlanmış biriyim

Ama bilmiyorum , bi dizinde fikrinizi almak istemiştim, teşekkürler :)

21 nisan 2021 14:17