a101'de satılan flormar color joy ojelerin yapısı ve fırçası normal flormarlar gibi mi?

sabah bir şey almak için uğradığımda kasiyerin yanındaydı. renk kodlarına bakmak için uzanınca kadın sert bir şekilde "açmıyoruz" dedi, sanki açıp sürecekmişim gibi. gördüğüm kadarıyla kullandığım renkler vardı. deneyen var mı?

1. Sürmesen de ojeyi açman doğru değil senin gibi herkes açsa o ojenin ağzı açıp kapanmaktan kötü olur kimse ojeleri almaz

19 aralık 2022 13:29

2. soru "açmak doğru mu" değil. zaten söylemişim renk koduna bakmak için elimi uzatığımı. açtım demiş miyim "a1"?

19 aralık 2022 13:38

3. "yapısını" ve "fırçasını" sorduğuna göre aynı zamanda "açıp" bir bakacaktın demek ki "ss"

yani illa "sürmene" gerek yok "kıvırma"

19 aralık 2022 13:44

4. koduna bakmak için uzandım yazmışım. oku da gel.

kişi kendinden bilir işi "a3"

19 aralık 2022 13:47

5. orada satilan ojeleri hic almadim ucuz olmasi beni suphelendiriyor. bana yakin a101dekiler de boyle, kasa yanina koyulan seylere bakmak isteyince mudahale ediyorlar. gecen cikolataya uzandim adam diyor ki almayacaksan elleme sdfghj en az suslu sozluk kadar ruh hastasi calisanlar.

19 aralık 2022 13:51

6. ayrica sozlukteki a1ler = apartmanda giris katta oturup tum gun pencerede gelen gideni kontrol eden 70+ ecevit doneminde kalmis dedikoducu teyzeler

19 aralık 2022 13:54

7. Renk kodlarına niye bakacaktınız ki? Ambalajı cam ve rengi görünüyor zaten. Kasiyer de çok iyi yapmış, keşke hepsi böyle uyanık olsa.. kozmetik ürünlerde kullanım ömrü kapağı açıldığı anda başlıyor sırf sizin keyfiniz olacak diye niye bir başkası açılmış hava ile temas etmiş ürünü alsın? Lafa gelince hak hukuk dersiniz bir de..

Hem görgüsüz hem saygısız hem de cahil olmak zor olmalı, gidin bakın herhangi bir kozmetik marketten ambalajı yazısı aynı mi diye eğer derdiniz buysa

19 aralık 2022 14:27

8. bi ojenin renk koduna bakmasından daha doğal ne olabilir? flormar sürekli şişeleri fırçaları değiştirip yeni koleksiyon diye eski renkleri kakalıyor zaten. color joy adıyla yeni bi seri çıkarmış renk ismine bi bakıyosun teddy always with me. aynısı var evde full color renkleri çünkü bunlar. ayrıca ordan almak zorunda mı belki ismine bakıp internetten alacak belki canı bakmak istedi ne tuhaf yaratıklarsınız ya

19 aralık 2022 15:48

9. Sorduğun soru dışında her konuya cevap verilmiş. Ben sorunu cevaplayayım. Ben lila ve çok şeker bir pembesini aldım. Memnunum hiç bir sıkıntı yaşaöadım. Yapısında bir bozulma da yaşamadım. Bence sen de deneme amaçlı beğendiğin rengi alabilirsin.

19 aralık 2022 16:42