abaza erkek alarm işaretleri, red flagleri ve tecrübeleriniz?

süslüler nasıl bir çağdayız ki neyin ne olduğu belli değil, sevilip sevilmediğimizi, begenildiğimizi anlayamıyor ve şüpheye düşüyoruz. adamlar hemen eve çağırıyor, olmadı nude istiyor, olmadı sexting... adam gerçekten hoşlandığı için mi ilgileniyor yoksa abazanın teki, eli şeyinde bir otuzbirci olduğu için mi ilgileniyor anlayamıyoruz. adamın gözünde cinsellik için kenarda tuttuğu yedek miyiz, flört görünümlü fuckbuddy miyiz bilmiyoruz. ciddi ilişki isteyen, belli bir seviyeye gelmeden, o güveni sağlamadan cinsellik istemeyen kadınlar olarak bu ayrımı artık yapabilmek ve tecrübelerimizi paylaşmak boynumuzun borcu.illa ki yaşadığınız, bunu da görmüş oldum tecrübe oldu dediginiz olaylar, davranışlar vardır. nelerdir bu red flagler, ikaz edici davranışlar?

1. kesinlikle instagram'da eskort vb hesapları takip etmesi ennnn büyük red flag hatta bence genel olarak onu takip etmeyen herkesi takip etmesi problem ünlü olmadığı sürece. ayrıca ben kesinlikle başta cinsellik istemem diyen kimseye inanmayın sırf bu olay yüzünden kaç kişiyle iletişimimi kestim. bir kere başta cinsellik konusunu açan adamdan uzak durun zaten o aç köpektir. yok istemiyorum demesi bile red flag sen niye o konuyu açıyorsun ki yani. bunun dışında da şuan aklıma gelmedi bazı tipler var mesela o da ne istediğini bilmiyo mal avera avera dolaşıyo. onlardan da uzak durun valla böyle bakınca da piyasada erkek yok işte maalesef. o yüzden yıllardır hayatıma flört bile almadım inanır mısın süslü herkes ırz düşmanı şerefsiz böyle abaza gibi geliyor bana. başıma da öyle bir şey gelmedi de çok olaylar duydum şahit oldum. bir de sakın internetten tanışmayın sakın sakın sakııın pandemide herkes kafayı yedi. olur mu olur milyonda bir iyi biri çıkar ama geneli hep 2 gün onunla 2 gün şununla flört edeyim diyen tipler ya da sapıklar.

20 ocak 2022 21:54

2. Eskort hesaplarını takip etmesi,şekilcilik yapıp takipçi satın alması,sizin dışındaki insanlara da kötü davranması,emekçiye değer vermemesi ve saygı göstermemesi,çapkın ve abaza akrabalarının ve arkadaş çevresinin olması,basit ve ucuz gece klüplerine gidip aranması,gösteriş yapmak için arabasını,saatini vs paylaşması.

Çok fazla kişi takip etmesi

20 ocak 2022 22:07

3. ben benimle niyetim nedir demiştim şu anki sevgilime direkt ya. valla uğraşamam artık yok flörtmüş yok adını koymayalımmış yok şu an kafası çok karışıkmış. kem küm etseydi direkt postalayacaktım

20 ocak 2022 22:13

4. entel takılıp snape neden geçmiyoruz diyenlerden korkun. snape geçtikten sonrası snapchati ilgilendirmiyor anladınız dkndj

20 ocak 2022 22:52

5. Şu anki erkek arkadaşımla sosyal medyadan tanıştık, 15-20 gün boyunca flört ettik ve sonunda karşılıklı olarak neredeyse çıkma teklifi kadar net bir teklif sonucu (ben seninle sevgili olmak istiyorum sen de eğer istersen, şeklinde net biçimde sordu) 1 aydır birlikteyiz. Bundan önceki sosyal medya iletişimlerimde yediğim kazıklar sonucu kendime net bir liste çıkardım. Bunların biri bile varsa acımadan iletişimi kesiyorum, engeli basıyorum. Bu ilişkimde flört aşamasında dahi bu red-flag'lerin hiçbiri yoktu. Dolayısıyla neden sevgili olma kararı verdiğimi de anlatayım kısaca:

-profilinde "kısa süreli ilişki ya da flört yazan, başka bir tabirle uzun süreli ilişki yazmayan erkeklere en başından, dünya yakışıklısı bile olsa bulaşmadım.

-giyim tarzıyla piç görünüm veren erkeklere, arabasını, saatini vs. mayolu fotoğrafını, spor salonunda ağırlık çalışırkenki fotoğrafını koymuş erkeklere de aynı şekilde hiç bulaşmadım.

-biriyle konuşmaya başladığımda sohbet tarzına baktım.anket doldurur gibi sürekli soru soruyorsa bir süre sonra cevap vermeyi bıraktım engelledim. Zaten kritik sorular da var, ailenle mi yaşıyorsun, yalnız mı yaşıyorsun? bekar mısın, uzun süreli ilişki mi düşünüyorsun yoksa takılmaya da var mısın gibi sadece sevişebilirlik durumu ölçen soruları arka arkaya ve pis bir üslupla soran kişilerle konuşmayı kestim.

- telefon numarası ya da Instagram vermeyi reddeden kişilerle iletişimi kestim. Bir çok süslümün belirttiği gibi sürekli online olan ya da saçma sapan hesapları takip eden, takip ettiği kişi sayısı takip edildiği kişi sayısından az olanları o dakika engelledim.

-Konuşma esnasında muhabbeti sarmayanları, bi şekilde seksist ya da cinsel içerikli konu açmaya çalışanları engelledim. Daha yeni tanışmışız, en sevdiğin pozisyon ne diye soracak kadar densizine bile denk geldim çünkü, dışarıdan bakınca insan gibi görünüyor ama... Ne yaparsınız.

-konuşma esnasında herhangi bir planla alakalı sürekli bakarız, duruma göre, müsait olursak falan gibi sürekli bahane sunanlarla konuşmayı bıraktım.tam tersi yüz yüze görüşme, eve gelme eve gitme vs.gibi bir konuda aşırı ısrarcı davrananları da engelledim.

-sürekli meşgulüm triplerinde olan insanları zaten en fazla üç dört günden sonra engelledim. Sıçarım senin meşguliyetine gerçekten.. tuvalete gidince bile ne yapıyorsun yazabilecek teknoloji çağındayız artı saniyeler alır cevap vermen. Üst üste iki üç kez geç cevap veriyorsa, gün içerisinde hiçbir şey yazmıyorsa ya da mesela sürekli meşgule atıyorsa, ben yazmadan hiç günaydın, nasılsın, nasıl geçiyor günün vs. Diye yazmıyorsa engelledim.

-isteklerim konusunda hep açık oldum. Koca mı arıyorsun konusu açanları direkt engelledim. Hayır, uzun süreli güzel bir ilişki istiyorum dediğimde, ben sevgili olma konusuna sıcak bakmıyorum cevabı ya da iması olanları engelledim. Karşı tarafın özellikle kıvırdığını gördüğüm herhangi bir konu varsa, özellikle de yaşam tarzı ile alakalı, ne bileyim işte mesela inatla işini gücünü söylemiyor gibi, engelledim.

Kısacası net olmayan insanları ne kadar cazip olurlarsa olsunlar hayatımdan çıkardım. Şimdiki erkek arkadaşımla tanıştığımız da sohbet zaten şöyle bir şekilde ilerledi: ben seni gayet beğendim, gayet güzelsin, gayet çekici alımlı bir kadınsın bunu öncelikle belirteyim. Seninle görüştüğüm süre boyunca programı kaldırıyorum ve sen de istersen ben seninle sevgili olmayı denemek istiyorum ama bununla ilgili sen bana cevap verinceye kadar bekleyeceğim. Cevabın olumlu olursa zaten süper de olumlu olmazsa da ben senin hayatında arkadaş olarak kalmam, sana nasıl takanaksız geldiysem sevgilim olmasını dileyeceğim başka bir kadına da aynı temizlikte netlikte gitmek isterim. Dolayısıyla bana hayır dediğin anda arkadaşlığımız, flörtümüz hepsi biter. Sen beni engellersin ben seni engellerim herkes yoluna gider demişti. bu bakış açısından çok etkilendiğimi ve benim de benzer bir şeyleri düşündüğümü söyledim. Bi 10-15 gün içerisinde de elini tuttum zaten. Bunu cevap olarak evet algılıyorum o zaman dedi. :)) Bu süre zarfında aramızda cinsellikle alakalı en ufak bir sohbet geçmedi, burası çokomelli. Ne zamanki sevgiliyiz dedik ondan sonra dudakların çok güzel bu arada dedi mesela.

Benim deneyimlerim bu yönde, biraz uzun oldu ama umarım faydalı olmuştur.

21 ocak 2022 13:00