acnelyse kullandım yüzümü yaktı?

süslüler acnelyse kullandım yüzümü yakınca 4 gündür kullanmayı bıraktım doktor her gün kullanmamı söylemişti yüzümün tamamında iz var nerdeyse. ilk günkü gibi değil ama geçmez diye çok korkuyorum. bepanthol ve güneş kremi sürüyorum geçer mi yoksa iz kalır mı

1. süslüm ben de napsam bilemedim doktor sabah kullanmam için sivex de verdi o da yüzümü kurutuyo diye bıraktım şimdilik ikisini de. hiç uyarmadı da her gün sür dedi

1 nisan 2020 03:46

2. Ne derecede bi yanık bilmiyorum ama ben de ilk başladığımda aşırı hassaslaşmıştı cildim ve kızarmıştı. Bioderma atoderm kremle birlikte kullandım yavaş yavaş alıştı cildim. Acnelysei maksimum bi bezelye tanesi kadar ve yüzünüzü yıkadıktan ve nemlendirdikten yarım saat sonra sürmeniz gerekiyor en tahriş olması için. Cildiniz hassassa ilk başta 2-3 günde bir sürüp alıştıkça sıklığı arttırabilirsiniz.

İlk anonime de cevap olsun, 1 ayda bi sonuç alamazsınız acnelyseden, kusturma yapar ilk 1 ay civarı. Prospektüste de yazar bu hatta. Bi sonuç almak için 4-5 ay kullanılmalıen az. Çok etkili bi tedavidir roaccutane gibi aynı, ilk başta kusturur kurutur sonra toparlar.

1 nisan 2020 09:47

3. anon4 teşekkür ederim. bir de antibiyotik verdi doktor monodoks onu da kullanıyorum şu an. 4 gündür acnelyse'i kullanmıyorum ve ilk günkü kadar olmasada hala yüzüm kızarık o yüzden endişeliyim hep böyle kalır diye. bu hafta sürmeyip haftaya tekrar başlarım umarım şu kızarıklık geçer

1 nisan 2020 12:43