aileci ve aşırı anneci bir erkekle ömür geçer mi tecrübeleriniz var mı?

1. Süslü eğer paylaşmak istersen örnek verebilir misin bir iki tavrına ?

14 aralık 2022 12:19

2. anon2 mükemmel tespit, arkadaşlarımın yaşadıklarını bire bir yazmış. bu kadar olur.

14 aralık 2022 12:40

3. Düzgün bir ailesi, sevgi dolu aile ilişkileri ve sınırları varsa neden olmasın? Ama şimdilik hayali bu özellikler.

14 aralık 2022 12:52

4. Geçmez +1. Eşim annesine düşkün ama tam anneci değil. Yani kafamıza estiğimiz her şeyi yaparız annesi karışmaz etmez. Ama eşim anneci. Şans eseri kayınvalidem dediğim dedik her şeye karışan birisi olsaydı eminim ki eşim sözünden çıkmazdı. Yaptığımız her plana annem de gelsin der hep. Annemi ara anneme sor. Afedersiniz neredeyse nasıl sıcarım diye bile annesine sormamı istiyor eşim. Allahtan annesi asla karışmaz etmez de öyle yırttım. Çok sinir bozucu.

14 aralık 2022 13:23

5. Anonim 2 tespit kraliçesi. Şimdi düşününce eski yaşadıklarımı çok doğru geldi. Ne yapsam benden bilinirdi. Nedeni de oğlunu kendi yönettiği için basiretsiz olduğunu bildiği için sonrasında da benim yönettiğimi sanıyordu. Ne olsa benden bilinirdi

14 aralık 2022 13:49

6. Benim durumumda da maaşının yarısına yakın bir kısmı annesi ve babasına veriyor ( ihtiyaçları yok tamamen keyfi harcama için) ve her adımını annesine soruyor parasını dolara cevirse bile soruyor hattını taşıyacakti farklı bir operatöre ordada fikirlerini alayım diyince korkmaya başladım. Evlenince asla maaş verme durumunun olmayacağını karistirmayacağını söylüyor ama emin olamıyorum

14 aralık 2022 14:02

7. Anonim8 seni öpmek istiyorum. Böyle bir ilişkiden çıkalı yaklaşık 4 ay oldu ve sürekli şunu soruyordum kendime 'annesi nasıl beni suçlu bulabildi?' Sayende anlıyorum, oğlunun ne b.k olduğunu bildiği içinmiş :))))

14 aralık 2022 15:14

8. Geçmiyor gerçekten. Eşinle de ailesiyle de aranda bir sorun olmasa da hep tedirginlik oluyor üzerinde. Her an bir terslik bir çıkabilir, eşinin annesinin iki dudağının arasında resmen.

Eşiyle bu tarz problemleri olanlar bunu yaşadı mı bilmiyorum ama sürekli kayınvalide ziyareti yakmak zorunda olmak da bonus olarak geliyor evlilikte.

14 aralık 2022 19:49

9. Geçmez kesinlikle