almanya’dan aldığım fiktionsbescheinigung ile (3 aylık geçici vize) almanya dışında bir ülkeye girebilir miyim türkiye’den mesela fransa?

1. Schengen yazmıyorsa giremezsiniz. Ben portekiz ulusal vizesiyle türkiyeden portekize farklı ülke üzerinden gitmeyi denedim. Transit bilete rağmen alınmadım, biletim de yandı.

29 ekim 2022 17:24

2. ama bu oturum kağıdı. bilemedim aldım artık bileti zaten :D

29 ekim 2022 18:12

3. Umarım şansın yaver gider :) buraya da yaz lütfen, merak ettim.

29 ekim 2022 18:23

4. almanyadan oturum kağıdınız olması fransayı neden ilgilendirsin ? schengen vizeniz yoksa başka ülkelere giremezsiniz elbette. uçak biletiniz yanar.

29 ekim 2022 20:08

5. İyi sallamışlar cevaplarda. Oturum kartıyla da fiktionsbescheinigungla da tüm schengen ülkelerine girebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Spesifik olarak Fransa'ya fiktionsbescheinigunla ağustos sonunda girdim mesela ben.

29 ekim 2022 20:27

6. Evet a5 arkadaşlarımda öyle dedi. Sende girmişsin içim rahatladı iyice <3

29 ekim 2022 21:07

7. süslü aldığın fiktionsbescheinigung ile türkiye'ye nasıl gidebildin? bana verdikleri fiktionsbescheinigung kağıdında almanya dışına gidilemeyeceği yazıyor. almanya'ya da tekrar giriş yapamıyormuşum bu belge ile. sen nasıl çözdün bu işi?

30 ekim 2022 02:04

8. Allah allah valla süslü girdim gayet. Hatta o sırada oturum kartımın süresi bitmemişti bir sıkıntı çıkacak mı diye merak ettiğimden fiktion ı verdim geçişlerde bir sıkıntı çıkmadı

30 ekim 2022 09:26

9. Kartı hiç göstermedim yani