altın bilezik takmak sizce de kötü görünmüyor mu ?

fakir bir ailede iç anadoluda doğup büyüdüm ama buradakiler her ne kadar sevse de ben sevmiyorum 25 yaşındayım evlenen arkadaşlarım boynuna kolye olarak da takıyor bilezik de takıyor, bana sen çok mu elitsin sanki çıktığın yer belli diyorlar ama ben bir türlü sevemiyorum bir gün evlenirsem düğün günümde dahi koluma vs takmak istemiyorum ailesini bu konuda ikna edebilen oldu mu ? bu arada cartier tarzı zarif ince kibar bilezikleri ben de seviyorum ama burma bilezik çeyrek altından yapılan şeyleri asla beğenmiyorum

1. Ben altına bayılırım süslü, tabi minimal ve estetik bir değeri olması kaydıyla. Ama seni anladım ve katılıyorum, 5 santim enli gider borusu gibi bilezikler tamamen "bakın bizim o kadar çok paramız var ki bir kısmını da siz görün diye üstüme taktım" mesajı veriyor o yüzden çok avam buluyorum.

Tarkan'ın madalyonu gibi kolyeler, conta gibi yüzükler görmemiş itemi. Parası olabilir, allah daha çok versin. Bir bileziğe/bilekliğe 70 80 bin verecekse kalitesini belli eden ama çok da zarif duran modeller de var. Tabi ki onları tercih etmiyorlar çünkü mesela bir cartier veya bvlgari bilekliği, tiffany yüzüğü bilen anlar, kendi low çevrelerine hava atamazlar.

5 haziran 2023 18:36

2. Hiç gelin evi de mi izlemediniz ya anonim 1 gayet burma da boru gibi bilezikler de hala gençler tarafından takılıyor anadoluda. Gayet de küçümsenecek bir şey anonim 2 ye de katılıyorum. Altın takı çok severim ama klasik düğünde takılan bilezik tarzı bilezik takmak da ne bileyim

5 haziran 2023 18:40

3. a1 küçümsemedim ki zevk meselesi tam tersi onlar beni küçümsüyor bu ortamda büyüdüysen sen de bizim gibi takacaksın diyorlar çeyrek almıştım yatırım amaçlı arkadaşım boynuna taksana işte dedi...

5 haziran 2023 18:42

4. Artık kimse burma falan takmıyor hayvan gibi pahalı arkadaşlar. Diğer düğünlük bilezikler de takılmaz bence onlar yatırımlık zaten. Hoş görünmüyor.

5 haziran 2023 18:42

5. Düğünde de takmamak abartı bence törende takan taksın sonra çıkarırsın zaten. Günlük hayatta teyzeler bile takmıyor anneannem küçük bi iç anadolu şehrinde bayramlarda falan kimsenin kolunda görmüyorum ben bilezik.

5 haziran 2023 18:45

6. ek olarak şu ekonomik ve demografik (anladınız siz) ortamda altın takıp gezmek kendini açık hedef haline getirmek demektir. Aklı olan bu saatten sonra dikkat çekmeden yaşamaya bakar.

5 haziran 2023 18:53

7. boyuna çeyrek altın takmak ne? hadi koluna burma bilezik takılır gördük takanları da çeyreği boyuna takmak gerçekten çuvalladın orada. abartma trollüğü.

5 haziran 2023 19:26

8. a8 öyle çirkin bir şeyi görmediğine sevindim ama boyutu çeyrekten biraz daha büyük olup kolye ucu gibi zincire geçirip boyunlarına takıyorlar ya neden troll olayım yahu

5 haziran 2023 19:32

9. A8 seni google a alalım ya. Veya herhangi bir kuyumcu vitrinine. Çeyrek altınlı bileklikler inanılmaz moda. Ben şahsen hiç sevmiyorum. Klasik bileziği takıp çıkmam. Ayrıca güvensiz de buluyorum. Ama kibar tasarımlı bir bileklik neden olmasın

5 haziran 2023 19:34

10. Bilezik değil ama çok şık altın bileklikler var. Ben beğeniyorum tabi taşımak da önemli. Yeni gelin gibi 500 tane takmamak da önemli.

5 haziran 2023 20:00