ankara öğrenci ego kartım kayboldu ?

aslında benşm değil. kız kardeşimin. kaybettim ve üzerinde çocugun fotografı vs vardı ve korktum açıkçası kötü kişilerin eline geçerse diye. yarın da ego kart merkezleri kapalıymış. ben pazartesi yeni kart çıkarttırmaya gitsem eski kart başıma dert olur mu sizce? napmalıyım

1. Ya süslüm frkfjcj ben cidden çok evhamlı bir insanım.

28 nisan 2019 00:56

2. İnstagram ankara trafik ve ankaradasondakika sayfalarına bir bakın, bulunan kart paylaşımı çok oluyor, belki biri bulmuş ve paylaşmış olabilir

28 nisan 2019 00:59

3. kiz kardesiniz kayboldugunu soylerek yenisini cikartirabilir, eski kartinda var olan parasi da yeni karta aktariliyor.

ne gibi bir dert acabilir anlayamadim, resmi gecerliligi olan bir kart degil sonucta. isim soy isim ve dusuk kalitede bir fotograf var sadece.

28 nisan 2019 01:04

4. Gazete ne alaka çözemedim, kimlik mi bu? Siz kendinize çıkartırsanız bir sorun olmaz. Kardeşiniz için de endişelenmeyin ad soyadla en fazla sosyal medyasına bakarlar ki o kadar işsiz birinin de olacağını sanmıyorum

28 nisan 2019 02:12

5. cidden gereksiz kasmışsınız. öğrenci kartlara ada kayıtlı olduğu için hemen onu iptal edip bir hafta içinde de yeni karta bakiyeyi aktarıyorlar. gazete ilanı ne allah aşkına :dd

28 nisan 2019 07:03