ankarada düğün yapmış süslüler ?

düğün salonunuz neresiydi memnun kalmış mıydınız? ayrıca düğün yaptığınız yıl, fiyatı, mekan türü (kır düğünü mü salon mu gibi) ve ilçesini de yazarsanız çok makbule geçer. teşekkür ederim :)

1. Incek garden'da yaptım süslü geçen sene, herhangi bir sorun yaşamadım. Anlaşmayı pandemi öncesi yapmıştık, dolayısıyla yemekli olacaktı ve fiyat ona göreydi ama pandemi nedeniyle açık havada kokteyl gibi yapmak zorunda kaldık. Organizasyon şirketi olarak da tülayca ile çalıştık (ben özellikle canlı çiçek ve canlı müzik ekletmek istediğim için). Cuma, Cumartesi, pazar olursa fiyat artıyor; biz haftaiçi yapmıştık. 20 bini geçmiyordu diye hatırlıyorum. O bölgede ben westa garden ve la mozza'yı da beğenmiştim ama la mozza 50-60 bin aralığındaydı (her şey dahil). Bütçenize uyuyorsa oraya bakabilirsiniz.

Daha ucuz ama açık hava olsun diyorsanız wishes garden (Çayyolu) da fena değil.

Nişanı wyndham otelde yapmıştım; genel olarak oteller sadece mekana ve yemeğe 50-60 bin TL istiyordu. Masa süslemesi, ses sistemi, müzik vb derken iyice ipin ucu kaçacaktı. Yoksa wyndham ve Anadolu downtown da güzeldi (pandemi nedeniyle zaten buralarda düğün zor artık çünkü geniş bir açık alanları yok.) Congresium'un terası fena değildi ama asla geri dönüş yapmadıkları için fiyat neydi asla bilemiyorum.

19 nisan 2021 08:10

2. Tüm masalara ve havuz kenarına yüzen mumlar ve beyaz çiçeklerden oluşan masa düzeni yaptılar. Konsept lacivert beyazdı, o nedenle ekstra lacivert masa örtüsü serdiler. Dijital davetiye, lcv hizmeti, karşılama ve ikram için hostes kızlar, davetiye ile uyumlu çikolata tasarımı, nikah masasının ve arkasındaki dekoratiflerin canlı çiçekle süslenmesi, nikah alanındaki sandalyelerin tülle süslenmesi, orkestra ve canlı müzik hizmeti verdiler. Normalde canlı müziği çoğunlukla kafa şişirici bulurum ama kızın hem repertuarı hem sesi hem enerjisi çok iyiydi. Tülay hanım da zaten düğün günü düğünün sonuna kadar işin başındaydı ve epey profesyonellerdi. Düğünde en çok memnun kaldığım şey organizasyon oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 6 bin lira verdik, 1500'ü orkestraydı. Ofisinde hem görsel olarak gösteriyor hem de kalem kalem yazılı olarak veriyor.

Ben başta more and more veya sak organizasyon ile çalışmak istemiştim (uygunlukları yoktu benim tarihte) ama tülayca da kesinlikle memnun etti.

19 nisan 2021 19:54