annemin ıq seviyesi düşük. baya bildiğiniz aptal ve ben bununla yaşamaktan bıktım ?

lütfen beni linç etmeyin. bunu itiraf etmek, dile getirmek, kendime itiraf etmek yıllarımı aldı ve bu bana çok şeye mal oldu. 52 yaşında. kapasite olarak gerçekten kötü. yani aklınıza zihinsel engelli falan gelmesin öyle bir şey yok ama ortalama ve üstü aşka değil. insanlarla iletişim kurmayı bilmiyor, muhabbet etmeyi bilmiyor, öğrenmekte güçlük çekiyor o yuden hiç bir şey öğrenmek istemiyor. problem çözmede kötü, aile içinde oluşan problemleri çözeyim derken daha da krize sokuyor. herkesi kendisi gibi gördüğü için ailedeki herkesi salak yerine koyup çileden çıkarıyor. hayır nedir bilmez, aklınca entrika çevirir ama her seferinden yüzüne gözüne bulaştırır rezil olur bizi de rezil eder. asla eve bı arkadaşımı getirmiyorum asla biriyle tanıştırmıyorum çünkü her seferinde espri yapacağım diye muhakkak pot kırar ve kendini küçük düşürür. offf anlatsam günler sürer. bana bağımlı ve hatta etrafındaki herkese bağımlı halde çünkü tek başına hayatta kalma becerisi hiç yok, beceremiyor. onunla bı misafire gitmek istemiyorum, eve bı arkadaşımı getirmek istemiyorum. kendim kısmetse ilerleyen zamanlardaki evden ayrılmak istiyorum ama her şeyiyle bana o kadar bağlı ki ne yapacağımı bilemiyorum. en basitinden kombinin su seviyesi düşünce kaç defa anlatırsam anlatayım nasıl doğru ayarda dolduracağını öğrenemiyor. aklında tutamiyor. onu seviyorum ama ondan da çok bıktım. ne fikirlerine saygı duyuyorum ne muhabbetini seviyorum. üstüne bir de tavsiye bağımlısı yirmi dört saat alakalı alakasız tavsiyede bulunuyor bomboş üstelik.

1. yani napıcan maddi yeterliligini sagladıgın  an cıkıp gidicen var mı baska yol

15 ağustos 2024 00:44

2. Anon 1 peki o ne yapacak? Sevdiği herkes birer birer bıraktı onu, kalanlar da asagiliyor onu. Sürekli asagiliyorlar. Annem de sesimi cikarirsam iyice kimsem kalmaz diye aşağılanmayı da kabuk ediyor. İçim acıyor bulunduğu hali görünce

15 ağustos 2024 00:48

3. Gelmiş yine anasından utanan. Tüm bu bahsedilenler sen olsaydın ve annen senden utanıp seni bir an önce başından atmak isteseydi ne düşünürdün. Annelik bu mu fln derdin değil mi? Evlatlık da bu değil. Annenin zekası düşükse ne yapabilirsin onu olduğu gibi kabul etmekten başka? Ergen misin nesin

15 ağustos 2024 00:49

4. Ay bir de aşağılıyorlarmış. Yemin ediyorum şunu kim yaparsa yapsın ağzına sıçarım. Bir insanın zekasının düşük olması nasıl suç olabilir ya. Yemin ediyorum iğreniyorum insanlardan.

15 ağustos 2024 00:52

5. yazık ya.. baban nerde hayatta mı? yani farklı evlerde yaşarsın ama ziyaret edersin ararsın filan hepimizin anne babası yalnız. bizde yalnız kalacagız

15 ağustos 2024 00:52

6. terbiyesizsin! ya siz nasıl yaratıklarsınız yazık valla annene acıdım

annen varsayalım ki problemli bir insan ama kötü niyetinden mi bu şekilde sanki

15 ağustos 2024 00:57

7. Boşver bunun için de suçluluk duyma

Kendi hayatına bak

15 ağustos 2024 00:58

8. Sen de zeki biri değilsin.

15 ağustos 2024 01:19

9. her şeyi anladım da insan anasına aptal demez ya yıllar içinde ede ede bunu mu itiraf ettin yani yazık..

15 ağustos 2024 01:20

10. Asıl sorun annenin IQ’su değil, senin EQ’n. Ayrıca IQ genetik olarak X kromozomundan geçer, yani annenin -aptal- olduğunu söylüyorsan, kendini de bir sorgula derim.

15 ağustos 2024 01:23