annesi benim gibi manipülatif olan var mı?

her şeyime bir kulp takıyor. bir şey yapamadım mesela yok kocan olsa seni iki günde kapıya atar, kalçaların sallanıyor git sıkılaş biraz vs hep bu şekilde. bir şey söyleyince kavgaya çeviriyor her şeyi cahilliğine yüzüne vurunca bana cahil diyene bak diyor. allah aşkına sadece bende mi var bu tip anne

1. yoo bende de var.

4 ağustos 2021 16:17

2. Heheheh süslü güldüm aynısı bende de var djjdjd

4 ağustos 2021 16:18

3. Babam böyle. 34 bedenim 47 kiloyla buna rağmen lokmalarımı sayıyor. Bundan önce 36 bedenken de şişmansın diyip özgüvenimi kırmaya çalışıyordu. Bir de çirkin ve beceriksiz olduğum için evlenemeyeceğimi evlensem de kapının önüne koyulacağımı(ben çöp müyüm?) söylüyordu. Etraftan teklifler alıyorum, adam hala çirkinsin kimse sana bakmaz diyor. Çocukken de eve takdir getirirdim, akrabalar sorduğunda dersleri çok kötü gerizekalı bu diye cevap veriyordu. Artık muhatap olmuyorum. Evden ayrılınca da tamamen iletişimi keseceğim.

4 ağustos 2021 16:19

4. annem daha bugün yaptı. ben de 34 bedenim. belin bile yok diye dalga geçiyor benimle. o kadar bihaber yani jfdsk elbise almaya gitmiştik. beli yok ki tutsun şu bele bak diyor. takmış kafaya.

bugün de şey dedi (ben şeker tüketmeyi sevmiyorum yaşpasta falan yerim ama meyve suyu içmek istemiyorum) şeker yemediğin için böylesin insanlar zayıf diyor şu hale bak falan bisürü konuştu. işte cehalet... :d

ne anlatabilirsin ki... kafayı bele takmış ben anlamadım, millet de burada kum saatine bayılır annem her gün söyleniyo bana ceza gibi. beynime aynı şeyleri tekrarlıyor. bi gün biri eleştirse çok tepki vermekten korkuyorum.

4 ağustos 2021 16:50

5. insanları söyletiyosun diyo. onlar için vücut mu değiştireyim 60 yasındaki teyzeler için? neymiş beni incelemişler. en gamsız insanlardan biriyimdir böyle eleştirileri sallamam ss. ama her gün söylenilen şey beyinde yer eder ya, etkiler insanı. kafama böyle şeyler soktu.

daha önce de ergenken yüzümdeki sivilceler için çok ağır şeyler söylemişti.

4 ağustos 2021 16:55

6. bu arada kendisi yaptığı meyve suyundan içmiyor sevmediği için, yoksa şekerli seviyo neyse dicem. ama ısrarla şeker atıyor. içmeyince de kızıyor. bu normal mi ya son 5 senedir bunu söylüyo bugün de söyledi çok şükür. şu sorudaki herkese sarılmak istiyorum . bugün çok doldum

4 ağustos 2021 17:03

7. Türk annelerinden manipülatif olmayan var mı? Her konuda böyle ama siz kilo yazınca aklıma geldi ben 36-38 bedenim boyuma göre normal şişman görünmüyorum. Annem 42 beden ama bana yemek konusunda baskı yapar ara ara. Takmıyorum ama bi garip geliyor yani. Bunu yiyorsun sonra pişman olursun bu kadar yeme kilo vereceğim diye çabalarsın vs vs.

4 ağustos 2021 17:12

8. benim özgüvensizliğimin en büyük sebebi kendisi. hep yaşıtlarımdan uzun gittim kuzenlerim falan minyon 45 kiloluk insanlar yapıları gereği benden çok yeselerde kilo alamıyolar ki ergenliğimde max 56 kilo olmuşumdur resmen kendimi obez hissediyodum onun yüzünden. yok ben şort giyemezmişim bana yakışmazmış kuzenlerime yakışırmış yok çok beyaz tenliymişim çok dikkat çekermişim yok nasıl sesli yemek yiyomuşum ki yok öyle bişey ben insanların sesli yemesinden hoşlanmam ve insanlara sorduğumda yoo normal yiyosun der. yok nasıl tuhaf bir gülüşüm varmış. pijamayla kahvaltıya oturdum diye yemekten kovmalar saçma sapan hareketler. 6 yaş küçük kız kardeşime asla böyle davranmadı ve bana hala eskisi kadar olmasa da aynı şekilde davranıyor ama ben çözdüm artık ne zaman stresli olsa babamla araları bozuk olsa hıncını benden çıkarırdı hala öyle. şu an 36 bedene düştüm mesela hala yok o beden sana olmaz git büyük bedeni dene der dalga geçercesine yapar ( 22 yaşındayım giyeceklerime hala karışıyor durduramıyoruz :d). daha neler neler var da işte aklıma gelenler bunlar gerçekten türk aile yapısı yüzünden olan bize oluyor

4 ağustos 2021 17:28

9. benimki de sürekli zayıflığımdan dem vurup kötü göründüğümü söylüyor. daha bugün dedi sevgilin bi şey demiyo mu beğeniyo mu zayıflığını diye. her halimle beğeniyor diye susturdum bi şey diyemedi

4 ağustos 2021 19:26

10. Benim annem de beni kapatmak için baskı yapıyordu. İşte baş örtü çok yakışıyor bak böyle çiyan gibisin vs vs. Sonra kapandım davul zurna calacakti. Bu arada kuzenlerim askılı mini giyerler çok yakistirir yüzlerine. Sonra bı açtım başımı annem şok. Ne kavgalar ettik, bir gün az daha saç saça giriyorduk bir saldırdım korktu o gün benden. Şimdi hiç bir şeyime karisamiyor. Kızlar valla anne manne demeyin. Önceden o ailesine bakmayan hain evlatları kinardim şimdi diyorum kim bilir neler oldu da ailelerine boyleler.

4 ağustos 2021 21:50