aranızda eve gelen kargocu ile sevişen var mı?

süslüler benim sık denk geldiğim bir kargo çalışanı var, normalde nötr bir kafayla selamlaşıp iyi günler dileyip geçtiğim bir insandı. ancak geçen gün kargomu verdikten sonra bana bir şeyler diyecek gibi cümleye başladı, sonra çekinip vazgeçti. ben de biraz elektrik aldım bu halinden ve acaba sevişsek nasıl olur diye düşünmeye başladım. istanbulda oldukça seküler bir muhitte oturuyorum ama sonrasında başım ağrır mı bu yüzden, daha önce yaşayan olduysa böyle şeyler fikirlerini ve taktiklerini duymak isterim

1. Bu arada benim aklıma 3-4 kere daha denk gelip aramızdaki enerjiden emin olmak geldi önce. Sonra da belki evdeki bir eşyanın taşınması için yardım vs isteyerek yakınlaşabilirim diye düşündüm (gizlinot: swh)

2. ahhahaha kız allah seni napmasın

26 mayıs 2023 13:21

3. Hikayem yok, başın ağrır. Kargocular düşük sosyo ekonomiden gelmekteler arkadaşlarına falan yayabilir. Seviştik geçtik diye düşünmez bence. Rahatsız edilebilirsin.

4. bence girişme böyle bir şeye devir çok kötü ne olacağını bilemezsin

26 mayıs 2023 13:22

5. Düşük bütçeli konulu porno.

26 mayıs 2023 13:25

6. Süslü seviştiktwn sonra da muhtemelen kargoları o getirecek arada. Sonrası için de beklenti içinde olabilir. Su işinde bi tanıdığımdan duymuştum damacana dağıtanlarla ilişkiye girenler varmış :d hele eli yüzü düzgünse.

26 mayıs 2023 13:26

7. Trol değilsen ve bunu gaparsan olacak senaryolar :

Ooolummm açelya sitesi. O bilmemkaçta bi kadın var yollu eve attı beni bi seviştik, oha bi sonraki kargoyu ben götüreyim, gece gideyim kapıyı çalayım bizimle de sevişsim eline mi yapışır, bi sonrakine videoya al olum görmeden inanamam hayatta

26 mayıs 2023 13:27

8. Ben de benzer endişelerle açtım soruyu ve emin oldum iyi bir fikir olmadığına. A5 aslında güzel sevişirsek arada tekrar edebiliriz diye düşündüm ben de ama sonra hayatıma birini alırsam ve buna son vermek istersem sıkıntı çıkabilir diye düşündüm. Dediğiniz gibi kargolarımı getirmeye devam edeceği için ileride beni ne bekliyor bilemem.

Bu arada benim de bir arkadaşım kargo şirketi işletiyor ve o da müşterilerle böyle şeylerin yaygın olduğundan bahsetmişti, ama kadınlar tarafından işin boyutunu bilemiyorum tabi

26 mayıs 2023 13:31

9. A7 bu videolardan haberim var, escort kendileri pr amaçlı çekilmiş videolar

26 mayıs 2023 13:35

10. Güvenlikle sevişen süslünün sorusunu görüp esinlendin herhalde?

26 mayıs 2023 13:36