arda güler hayranlarının clara'yı rahat bırakmaması beni çok rahatsız ediyor?
bahsettiğim hesap (link: https://instagram.com/pdm.clara?igshid=nzzhotflyzfmzq== bu) açılmazsa diye söylüyorum kullanıcı adı: pdm.clara . arda güler ve hayranlarından çok daha önce takip ettiğim bir hesaptı bu sebeple yaşananları canlı canlı gördüm. arda bu kızı takip etmiş ve postlarını beğeniyormuş sanırım ama bizim abaza yılışık futbol fanları durur mu sürekli yorumlarda kızı taciz ediyorlar. "arda sana bir kere çaksa rahatlarım, ardaya verdin mi doğru söyle, sürekli post atıp iyi prim kastın (kızın kendi hesabı???), türkiyeye gel sana sürprizimiz var (🤢)..." sürekli böyle salakça yorumlar görüyorum. bir posta yüzlerce abaza damlıyor. geçenlerde twitterda da konuşulmuştu sanırım. kıza resmen tacize varan yorumlar atılıyor. ya gerçekten başkaları adına utanıyorum bu nedir. sorum ise bu kıza takmalarının tek sebebi ardanın post beğenmiş olması mı gerçekten? manyak bunlar herhalde. benim bilmediğim başka bir şey mi var sevgilisi mi ardanın bu kız? bu erkek milleti kafayı yemiş. bir de kızların ilgi alanlarını ünlülere hayran olmalarını küçümserler bu futbol fanlarına bakınca justin bana hi bile demedi diye zırlayan kız daha olgun geliyor gözüme yalan yok.