arkadaşım bi otelden 1 yetişkin diyerek bi oda tutmuş, ama oda 2 kişilik?

süslüler sorum şu, ben de 1 gece yanına konaklamaya gidebilir miyim? daha önce ailem dışında biriyle otelde kalmadım o yüzden deneyimli değilim herhangi bir sorun çıkar mı merak ettim

1. Otele sormaniz lazim, oda fiyati alan otel de var kisi basi fiyat alan otel de

20 haziran 2022 18:20

2. Kayıt yaptırirken sorarsınız.

20 haziran 2022 18:23

3. Otele girişte bildirirseniz sorun olmaz. Normalde kayıt alınmadan otelde konaklamanız yasak kaçak girmediğiniz sürece

20 haziran 2022 18:59

4. Hayır canım şöyle oluyor. İki kişilik odada bir kişi kaldığında 1.5 kişi ücreti ödüyor. Üzerini ödeyip anca kalabilirsiniz

20 haziran 2022 19:35

5. Cogu otelde tek kisilik oda olmuyor zaten hep iki kisilik ama mesela iki kisi 1000 ise tek kisi 700 tl falan oluyor. Yani tek kisi fiyati odediyse siz gidip kalamazsiniz nasilsa parasi odendi diye. Ote yandan gecen sene bungalovda tatile gittim ve 3 yatakli oda fiyati 1000 tl idi. Ister tek gel ister 3 kisi gel degismiyordu. Son anda arkadasim da gelmeye karar vermisti mesela fiyat degismedi. Tesise sormak lazim ozetle.

20 haziran 2022 19:38

6. ben bi kere misafir olarak oglen girip aksam eve donmeue usenince arkadasimin tek kisilik odasinda onla beraber yatmistim 🤭 ertesi sabah da 5 dk arayla ciktik otelden kimse anlamamisti ama şans tabii ki

20 haziran 2022 22:17

7. Yoo git kal odaya gelip kontrol mu ediyolar sanki

21 haziran 2022 05:54

8. Ben sevgilimin kıbrısta işyerinin ayarladığı otelde kalmıştım 3 gece. Kapıdan normal odama giren kişi gibi girip çıkıyordum kimse de sormadı ne işiniz var burada diye. Kahvaltı için isim kontrolü yapılıyordu sadece, bir de havuza falan girmeyi denemedim oda numarası soruluyor diye ama odada uyuyup girip çıkabildim.

21 haziran 2022 16:20