arkadaşlar çıkarsa kyk yurdunda kalacağım, çamaşır kurutma makinesi var mı ve cumartesi pazarları çamaşır makinesi kullanmaya izin var mı??

soru soruldumu bilmiyorum kızmayın

1. Bu yurttan yurda değişir süslü. Bizimki yarı özeldi kurutma makinesi yoktu ama çamaşır haftasonları yıkanırdı

8 eylül 2021 12:02

2. çamaşırları nasıl kurutuyordunuz

8 eylül 2021 12:04

3. Benim kaldığım yurtta vardı ama her yurtta olmuyor. Biz istediğimiz gün çamaşır yıkayabiliyorduk saat 9a kadar ama yurttan yurda değişiyor böyle şeyler. Eski tip ranzalı yurt çıkarsa kurutma makinesi olmaz büyük ihtimalle.

8 eylül 2021 12:11

4. Ütü odasında camasırlık vardı ona asılıyordu

8 eylül 2021 12:20

5. Yarı özel yurtta kaldım vardı. Her gün 24 saat açıktı makineler bozulunca 8-5 arası açık tutmaya başladılar

8 eylül 2021 12:21

6. Benim yarı özel değildi hatta 6 kişilik ranzalıydı ama kurutma makinesi vardı. Cumartesi pazar da kullanılıyodu ama bi liste oluyodu ona isim yazdırıyordun. Çok yoğunluk oluyordu çünkü.

8 eylül 2021 12:24

7. @thatslibby kediniz nasıl oldu, aklımdasınız günlerdir.

8 eylül 2021 12:38

8. yarı özel. kurutma makinesi var aynı zamanda odalarda çamaşır teli de var ama odalarda çamaşır teli olmayanlara kendiniz alacaksınız denmişti

8 eylül 2021 12:39

9. Kedim çok yoğun bir tedavi gördü, kronik böbrek yetmezliği varmış. Şu an çok şükür eski hareketliliğine neşesine kavuştu. 2 hafta sonra böbrek değerlerine tekrar bakılacak. Ömür boyu da ilaç kullanacak. Bununla geçti çok şükür.

8 eylül 2021 12:40

10. peki dolap kilidi varmıydı, kilit varsa bir kilit tüm dolapları açıyor muydu böyle bir şey okudum ve kendim kilit alıp takabilir miyim

8 eylül 2021 14:15