arkadaşlar çamaşır ve kurutma makinesini üst üste koyup üstüne örtü örten var mı?

amaç bir nabze sudan korusun diye bu arada.

1. Benim üst üste ama örtü ve sudan koruması meselesini anlamadım.

2 şubat 2023 19:17

2. Araya cekmece gibi bi aparat konuyor . Cekmeli raf gibi.

2 şubat 2023 19:55

3. Arkadaşlar camasir makinesinin konumu dusakabine ve klozete çok yakın o yüzden su geliyor sürekli temizlik yaparken. Çamaşır makinesi tekken sıkıntı yoktu böyle bir ürün bulmak icin ama simdi üst üste gelecekler onları korumak için bir su geçirmez kumaştan ortu lazım bana.

Bu arada araya çekmece baktım ben sadece electrolux markasının vardı. Arcelik grubu ürünlerde böyle bir çekmece kullanan var mı acaba?

2 şubat 2023 22:20

4. arada bir raf olmaksızın sakın iki makineyi üst üste yerleştirtmeyin süslü. su geçirmez muşamba tarzda uygun bir örtüyü de yapı marketlerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

3 şubat 2023 00:15

5. cahil cesaretiyle yazıyorum ama bu makineleri kafanıza göre üst üste koyabiliyor musunuz? sanki garantiyi geçersiz kılıyordu öyle yapmak. bizde kurutma makinesi yok o yüzden soruyorum

3 şubat 2023 11:42

6. Kafaya göre üst üste konmuyor. Aynı marka iki ürünüm var. İkisi üst üste firma kendisi gelip kurdu. Garantili olması için aynı markadan uyumlu model olması gerekiyor.

3 şubat 2023 20:48

7. Anladım teşekkür ederim.

5 şubat 2023 17:47