yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    arkadaşlar check fresh adlı siteden aldığım spreyin batch kodunu kontrol ettim üretim tarihi 1999 çıktı? yanlış olabilir mi? şoktayım?

    trendyol üzerinden bikutugüzellik isimli mağazadan satın aldım kerastas spesifik sprey.ürun orjinal ama bir kontrol edeyim dedim çünkü bazen raf ömrü dolmaya yakın ürünleri satıyorlar bunun dolmakla da kalmamış direk gebermiş yani raf ömrü. acaba yanılma payı var mıdır? aradım acmiyorlar şuan?

    1. 10 senede bir yenileniyor 2019 diye tahmin ediyorum ama o da kotu tabi 

    15 haziran 2021 14:31

    2. Yani bu olabilir mi 22 yıldır bekleyen ürünü satmak.2015 gördük de bu nedir 1999

    15 haziran 2021 14:34

    3. o tarihten bugüne ürün paketlemesi kaç kez değişmiştir yani bence doğru olamaz

    15 haziran 2021 14:39


    4. 1999 senesinde o ürün var mıydı?

    varsa ambalajı elinizdekiyle aynı mıydı?

    o siteler tabii ki yüzde yüz güvenilir çalışmıyor. piyasaya ilk kez geçen sene çıkmış ürüne 10 sene önce üretilmiş diyebiliyor.

    15 haziran 2021 14:45

    5. Boş şişelere taklit ürün basıyorlar parfümlerde öyle. İkinci el sitelerde bu boş ürünleri alıyorlar

    15 haziran 2021 16:26

    6. Süslüler tekrar merhaba, kerastase loreal'a bağlı olduğu için müşteri hizmetlerini aradım batch kodunu verdim tekrar girdiler baktı bu batch kodu yeniymiş.yeni olduğu için sonuç vermiyormuş ve 2021miş tarih.Loreal,o tip sitelere herhangi bir batch kodu zaten paylaşmıyormuş ,onlar ulaştıkları bilgilere göre kayıta geçiyormuş bu batch kodlarını. Bilemedim inansam mi?

    16 haziran 2021 12:58