arkadasim beni sebepsiz yere takipten çıkarmış?

arkadaşlar hem çok sinirli hem de uzgun ve şaşkınım lisede 1 yıl beraber okuduğumuz bir arkadasim var, çok sık olmasa da yılda 1-2 kere falan buluşuruz. aramızda bir kez bile tartışma olmamıştır. üniversite sebebiyle çok görüşemiyoruz başka şehirlerdeyiz, ama sosyal medyadan gonderilerini hikayelerini falan beğenir, geri yorum yapardım. hatta bir ay önce doğumgünümü dahi kutladı mesajla. simdi bir baktım storileri gözükmüyor yani beni takipten ve takipçilerinden çıkarmış. ki ben de bu kişiyle memlekete gidince buluşmayı düşünüyordum. niye böyle yapmış olabilir ki?

1. kızın storylerinin gözükmemesiyle seni takipten çıkması ne alaka ikisi çok ayrı konseptler? belki storylerini sadece yakın arkdaşlarına açmıştır seni de o listeye eklememiştir?

10 haziran 2023 00:33

2. a1 maalesef süslü baktım ve ne beni takip edenlerde gözüküyor, ne de benim takip ettiklerimde. Beni ikisinden de çıkarmış. Profiline girdiğimde hesap gizli zaten daha ne olsun

10 haziran 2023 00:38

3. Bu kadar dert ettiyseniz değer veriyordunuz demek bence kendinizi yemek yerine sorun içiniz rahatlasın

10 haziran 2023 00:48

4. sorun geçin süslü ama size tavsiyem çok da kafa yormayın. demek ki o sizi aynı değerde görmemiş böyle bi insana sorun ne diye sorabilirsiniz sonrasında üstelemeyin hatta sormaya da bilirsiniz o kararını vermiş nasılsa.

10 haziran 2023 00:52

5. a3 alakayı anlamadım. Sonuçta bunca zaman arkadaş olduğumuza göre sebep siyasi falan değildir diye düşünüyorum çünkü birbirimizi zaten taniriz o konuda. Ki partiye bağlamak saçma çünkü benim her partiye oy veren arkadaşım var ve birbirimize emeğimiz oldu, gülüp eğlendiğimiz paylaştığımız oldu. Sırf bir görüş farkı ile bunlar silinip atilmamali bence.

10 haziran 2023 00:54

6. Süslü akp'lisiniz zannediyorum bende sildim akp'lileri. Normal o zaman.

10 haziran 2023 01:01

7. A3 sen o yazdigim paragraftan gerçekten nasıl akpli teşhisi koydun merak ediyorum. Tam tersi onun akpli olabileceği neden aklına gelmedi. Ki velhasıl akpliyim o chpli diyelim ornegin ,oyle olsa bile seçim biteli günler oldu. Daha yeni mi aklına geldi o kişinin.

10 haziran 2023 01:04

8. A3 ve a7 kafayı mı yediniz kardeş akp ne alaka değilim işte diyorum delirtecek misiniz aaaaa şu soruma bir cevap verin konuyu siyasete çevirdiniz iyice yeterrr

10 haziran 2023 01:10

9. Kayıkçının hikayesine döndü iş ss, sen o sözü ettin ya, akp'li olmasan da akpli derler, ki sözünüz de ben akpliyim diye bağırıyor. Akpli olmasanız direkt değilim derdiniz, görüş farkı falan filana bağlanmazdı hiç.

10 haziran 2023 01:12

10. A7 süslü gün gelecek akpli demek küfür olacak, bak bir anonim demişti dersin shshshd

10 haziran 2023 01:14