arkadaslariniz sizinleylen telefon gorusmeleri yapiyor mu?

ya da bir siniri var mi bunun? ayda yilda bir gorustugunuzu de varsayarsaniz bu isin dogrusu yanlisi nedir size gore?

1. Herhangi bir arkadaşımla birlikteyken çok önemli olmadığı sürece telefonla konuşmam. Bir arkadaşımla ne zaman görüşsek telefonu çaldığında açar en az 15 dk konuşurdu. Artık görüşmüyorum kendisiyle çünkü saygı benim için çok önemli. Hayır önemli de değil, herhangi biriyle normal muhabbet ediyorlar. Sevmem böyle şeyleri.

16 haziran 2024 10:29

2. arkadaslarim da ben de biri ararsa açıyoruz. kisaca cevap verip arayanın derdini öğrenip sonra kapatıyoruz 1-2 dakikayi aşmıyor.

16 haziran 2024 10:39

3. Yapanla görüşmüyorum daha sonrasında. Arkadaşım olsun olmasın yanımdaki insana böyle saygısızlık yapmam. Sevmem böyle nerede, nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, boş beleş insanları.

16 haziran 2024 11:03

4. geçen en yakın arkadaşım açtı babasının telefonunu, 15 dakika falan konuştu öyle mal mal ben de bitirmesini bekledim. kapatınca bi daha aynı hareketi yaparsan seninle buluşmam dedim. 12 yıllık en yakın arkadaşım olduğu için böyle hafif tepki verdim, çok da yakın olmadığım biri yapsa bir daha tekrar buluşmazdım uyarma gereği de duymazdım. kimse beyinsiz değil telefonda laklak ederken karşında yüzüne bakan seni bekleyen biri var değil mi, hoş olmadığı belli anlaması zor olmasa gerek

16 haziran 2024 11:23

5. ünide sırf bu yüzden kavga edip bir süre konuşmadığım en yakın arkadaşlarımdan birini geçen aylarda davet ettim evime başka şehirden geldi. üstünden 6 sene geçmiş bakın.

Ne yaptı bilin bakalım boktan bi konu üstüne dert değil problem değil yarım saat ailesiyle konuştu. Geçtim mutfağa sigara içtim ortalığı topladım.

Hiç bişi demedim demem artık ama insan değişmiyor bu saygısızlığı yapan hep yapıyor. onla da görüşmeyeceğim yani.

16 haziran 2024 11:33

6. Annem ararsa açarım, önemli değilse anneciğim seni aratım sonra derim kapatırım. Başka arayanlara da eğer tekrar tekrar ararlarsa aynısını yaparım, tek arama ise mesajla sorarım.

16 haziran 2024 12:00

7. off eskiden yakın olduğum bir arkadaşımla ayrı şehirlerde yaşıyorduk. her yanıma geldiğinde sevgilisiyle 15-30 dk falan telefonlaşırdı, çocukla aynı şehirde yaşıyor zaten topu topu 3-4 gündür falan görüşmüyor olurlardı. o sırada biz 3-4 aydır ilk kez görüşüyoruz. her laf ettiğimde "evde ailem yüzünden rahat konuşamıyorum çok anlayışsızsın" derdi. yoldayken konuşabilir, biz ayrıldıktan sonra eve hemen geçmek bir yere oturup konuşabilir isteyene seçenek bol.

Bu arada yatılı birkaç gün dip dipe olacaksak bence konuşulabilir ama dışarıda sınırlı zaman ayrılmışsa aşırı uyuz oluyorum, ben de aranınca canım dışarıdayım diye kibarca söylerim

16 haziran 2024 12:00

8. Beni ailem muhabbet etmeye asla aramaz cunku telefonda konusmayi sevmem. O yuzden eger annem veya babam ariyorsa gercekten acildir onlari acarim bir de isyerinden ekibimin aramalarini 7/24 acarim cunku yine eger ariyorlarsa mutlaka acildir. Bunlar disinda asla acmam, mesajlasmam, sosyal medyaya dalmam. Yapilmasini da saygisizlik olarak goruyorum.

16 haziran 2024 12:08

9. yanımda ailesiyle falan konuşmasında sorun yok bence. hem bana güvendiğini düşünürüm.

16 haziran 2024 12:18

10. Benim çok yakın bir arkadaşım 2-3 ayda bir buluştuğumuzda uzun uzun sevgilisiyle mesajlaşıyordu. Birlikte yaşadığı sevgilisiyle :d her seferinde böyleydi, hep de bir bahanesi vardı. Bir şey anlatıyorum cevap yok, ay bi saniye diyor 10 dakika mesajlaşıyor. Zamanla başka şeyler de olunca ilişkimizi kestim. Sonra düğün zamanı benle iletişime geçip düğününe gitmem için yalvardı, çünkü herkese böyle davrandığı için etrafında arkadaşı kalmamıştı :d gitmedim, bir sik uğruna arkadaş kaybettiğiyle kaldı.

16 haziran 2024 12:23