atılım nasıl bir üniversite süslüler?

istanbulda yaşadığım için çok fazla hakim değilim ankaradaki üniversitelerin kalitesine. istanbuldaki yaklaşık hangi üniversiteye denktir acaba?

1. yok süslü kendim için sormuyorum, ben yeditepede okuyorum bir aile dostumuzun oğlu burda. annesi keşke yeditepeye gideceğine atılıma gelseymiş demiş de ondan merak ettim. sıralamaları çok düşük geldi, yeditepede %50 burslu okuduğum bölümün tam burslusu tutuyor ama urapın yapmış olduğu listede yeditepenin sadece birkaç altında bulunuyor o yüzden merak ettim. teşekkür ederim cevaplar için.

31 ekim 2021 11:37

2. ben devlette okudum ama ankara'da üç özel ön planda:

bilkent - kurucusunu sevmem, meteksan da bunların

başkent - atatürkçü

tobb etü - fetöcüydü hızla dümeni reise çevirdi ama hala yurtları dışarıdan yöneten abiler, ablalar varmış

atılım ancak bunlardan sonra gelebilir çünkü çankaya ve ufuk daha kötü, diğerleri direkt apartman üniversitesi.

31 ekim 2021 11:38

3. Başkent ve Çankaya atılımdan kat be kat iyi bir üniversitelerdir. Ufukla bunları bir tutmak da ne bileyim. hacettepe lisans, başkent yl mezunuyum. Şöyle sıralarım;

1-Bilkent

2-Tobb

3-başkent

4-Çankaya

5-atılım

6-ufuk

31 ekim 2021 12:07

4. çok teşekkür ederim süslüler. merakımdan soruyorum bu sefer sadece, bilkentin ne derece başarılı bir okul olduğunu elbette biliyorum ama tobb ve başkente çok hakim değilim. bu ikisi istanbuldaki hangi üniversiteye yakın bir başarıya sahiptir?

31 ekim 2021 12:11

5. başkent bence kurumsal kimliği bakımından yeditepe'nin ankara şubesi. tobb'da siyasi baskı var, istanbul'da hangi üniversite öyle bilmiyorum.

31 ekim 2021 12:48

6. Atılım yıllar önce çok dalga geçilen bi üniydi şimdi o zamanlara göre kat ve kat daha iyi ama başkent ya da Çankaya  seviyesinde değil bilkent hiç değil hehe

31 ekim 2021 14:07

7. kötü kanks, aydın üni falan gibi neredeyse

31 ekim 2021 16:09

8. yeditepe de tamm bilkentle başkent arası, öğrenci profili de eğitimi de

31 ekim 2021 16:10

9. cevaplar için teşekkür ederim süslüler

31 ekim 2021 21:08

10. kurumsal kimlik diyorum, bana sıralama diyor. her üniversite sorusunda illa birileri çıkıp konuyu kişiselleştirmeden duramıyor.

31 ekim 2021 22:26