atılan gelin çiçeği tutan kişide mi kalır ?

süslüler merakımı mazur görün önümüzdeki hafta evleniyorum ama iki farklı şehirde burda da kına-düğün arası yapacağız ve çiçek atma yapalım dedi organizasyon hayatımda hiç gelin çiçeği yakalamadım ya da atmadım 😅 düğünün yapılacağı yerde ayrı bir çiçeğim var burada atmak için bir çiçek daha aldım sizce mantıksız bir şey mi yaptım yani ben tutanda kalır diye düşündüm.

1. kardeşim evlenirken kendi buketinin yanında düğün yeri bir çiçek daha verdi; atmak için ve yapay. tutan daha sonra teslim edecekti yani, ama tutan kız alıp götürmüş, bir şey de diyemedik kıza. mekan sahipleri de çok dert etmediler, herhalde ilk defa yaşanmıyor :)

kısacası, kardeşim kendi çiçeğini atmadı süslü. zaten kendine çok güzel bir çiçek yaptırmıştı sonradan kurutmak için, atmazdı yani. ha mekan çiçek vermese atmak için de ayrı bir çiçek alırdı muhtemelen.

13 ağustos 2021 14:48

2. Atmak için ayrı çiçek telif ediliyor genelde, yaygın bir şey yani. Ama ben birinin çiçeğini tutan olsaydım gidip geri verirdim herhalde

13 ağustos 2021 14:48

3. Merhaba gelin çiçeği işindeyiz. Gelin çiçeği pahalı bir şey olduğu için gelinler özenle yaptırdıkları çiçekleri atmıyorlar tabii ki o çiçekler kuru çiçek ve sahte çiçekle yapıldığında yıllarca bozulmadan çok güzel durabilir evde de dekorasyon için kullanılır. Gerçek çiçekle yapılan gelin çiçeğinin ömrü max 3 gün olabilir çok güzel görünür ama hemen solar o daha da pahalıdır. Atmak için çiçek diye başka bir çiçek yapıyoruz gelin çiçeğine göre çok daha ucuz daha küçük bir çiçek yapıyoruz onu atıyorlar genelde ve geri almıyorlar çünkü zaten atmak için yaptırıyor ha yine güzel duruyor ama gelin çiçeği olacak kadar büyük olmuyor. Fiyat olarak ortalama bir şey söylemek gerekirse ortalama boy bir gelin çiçeği 170 civarı atmalık çiçekler de 30 40 tl civarı oluyor. O kadar çok çiçek dedim ki şu an kelime anlamını kaybetti bende siz devam edin...

13 ağustos 2021 14:51

4. teşekkür ederiim süslüler o zaman ikinci bir çiçek almak mantıklı olmuş.

13 ağustos 2021 14:51

5. ahaha anonim 4 çok teşekkürler açıklamanız için.

13 ağustos 2021 14:52

6. anonim 5 sanırım ben de yakalasam verirdim geri 😂

13 ağustos 2021 14:53

7. Az önce annemle onu konuşuyorduk, ben çok severek bir çiçek almıştım ve sonradan aramın açıldığı bir arkadaşım tutmuştu. Onda kaldı güzelim çiçek :(

13 ağustos 2021 14:54

8. anonim 6 böyle bir şey yaşasam benim de içimde kalırdı 😂😂

13 ağustos 2021 14:56

9. süslü benim arkadaşım 2 çiçek yapmıştı birini kendisi taşımıştı diğerini atacağı zaman kullanmıştı. ben yakaladım ve hala duruyor bende :)

13 ağustos 2021 15:09

10. Benim ablam gelin cicegini saklamisti nisanindan kalan cicegini de atmak icin kullanmisti ve geri almamisti

13 ağustos 2021 22:03